Opis výrobku

Hľadáte ideálne závesné zrkadlo pre váš moderný interiér? Predstavujeme vám zrkadlo Sophie 11.

Toto zrkadlo je skutočným skvostom v každej miestnosti. Jeho kašmírové prevedenie korpusu pridáva eleganciu a sofistikovanosť, zatiaľ čo frézovaná predná časť so zrkadlom dodáva jedinečný vizuálny zážitok. Je to dokonalý doplnok pre každý interiér, ktorý ocenia milovníci moderného dizajnu.

Zrkadlo Sophie 11 je výnimočné nielen svojím vzhľadom, ale aj kvalitou spracovania. S rozmermi 64 x 56 cm sa dokonale hodí do akéhokoľvek priestoru. Zrkadlo je pevne uchytené vo frézovanej prednej časti, čo zaručuje jeho stabilitu a dlhú životnosť.

Okrem toho je tento produkt veľmi praktický. Zrkadlo zvyšuje vizuálnu hĺbku miestnosti a pridáva pocit priestoru, čo je obzvlášť užitočné v menších interiéroch. Je to skvelý spôsob, ako pridať štýl a funkčnosť do vášho domova.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Estetický vzhľad → Sophie 11 je skutočným umeleckým dielom, ktoré pridáva eleganciu a štýl do akéhokoľvek priestoru. Jeho kašmírové prevedenie korpusu dodáva luxusný dotyk.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 64 x 56 cm je toto zrkadlo ideálne pre malé aj veľké priestory. Jeho kompaktná veľkosť umožňuje ľahkú inštaláciu a prispôsobenie sa akejkoľvek miestnosti.
  • Vysoká kvalita → Toto zrkadlo je vyrobené z najkvalitnejších materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Frézovaná predná časť zrkadla dodáva produktu jedinečný a sofistikovaný vzhľad.
  • Univerzálnosť → Toto zrkadlo je ideálne pre akýkoľvek typ miestnosti, či už je to obývačka, spálňa alebo kancelária. Jeho univerzálny dizajn sa hodí do rôznych štýlov interiéru.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 64 cm,

  • Výška: 56 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

kašmír

Farebné prevedenie korpusu

mat

Prevedenie

predná časť

zrkadlo

Ďalšie informácie
Vyskúšajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť zrkadlových predných častí nábytku. Zrkadlo je nielen dekoratívnym prvkom, ale aj praktickým riešením pre váš interiér. Jeho hlavnou výhodou je optické zväčšenie priestoru, čím dodáva interiéru pocit priestrannosti. Je ideálnym riešením pre miestnosti s menšou plochou, kde sa počíta každý centimeter. Ako surovina pre nábytkové čelo má zrkadlo mnoho výhod. Po prvé, dodáva nábytku jedinečný charakter a luxusný vzhľad. Po druhé, zrkadlo sa ľahko čistí a udržiava. Okrem toho zrkadlo opticky presvetľuje miestnosť, dodáva jej hĺbku a sofistikovanosť.

predná časť

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF je ideálna surovina na výrobu nábytkových predných častí. Je vyrobená z dreva s vysokou hustotou a poskytuje výnimočnú stabilitu a odolnosť. Vďaka svojej homogénnej štruktúre je MDF ideálna na výrobu nábytkových predných plôch a zaručuje hladký a presný povrch. MDF je ekonomické riešenie, ktoré ponúka vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Vďaka svojej odolnosti a estetickému vzhľadu je nábytok s čelami z MDF elegantný a trvácny po mnoho rokov.

Druh prednej časti

frézovaný

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a štýl nábytku s frézovaným nábytkovým predným dielom. Tento jedinečný detail dodá vášmu interiéru nielen estetický šarm, ale aj praktickú funkčnosť. Frézované čelo nábytku je nielen krásne, ale taktiež vytvára zaujímavú štruktúru, ktorá dodáva nábytku charakter a jedinečnosť. Náš nábytok s frézovaným nábytkovým predným dielom je starostlivo vyrobený z vysokokvalitných materiálov, čo zaručuje odolnosť a dlhodobú spokojnosť s používaním.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

7 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

76 cm x 55 cm x 5 cm

Hodnotenie zákazníkov

/zrkadlo-sophie-11---kasmirova---64-cm-p-157278-1215-1206.1215.html