Opis výrobku

Hľadáte dokonalú postel pre svoje dieťa, ktorá by bola nielen pohodlná, ale aj esteticky atraktívna? Predstavujeme vám vyvýšenú drevenú posteľ Swen ZP 008 v grafitovej farbe.

Táto posteľ je skutočným skvostom v oblasti nábytku. Jej grafitové prevedenie dodáva interiéru moderný a elegantný vzhľad. Konštrukcia z borovicového dreva je nielen pekná na pohľad, ale aj mimoriadne odolná.

Posteľ Swen ZP 008 je navrhnutá tak, aby vydržala zaťaženie až do 80 kg na osobu. Jej rozmery sú 207 x 200 x 86,5 cm, čo zaisťuje dostatok miesta pre pohodlný spánok. Je vybavená jedným roštom a je navrhnutá pre matrac o rozmere 80x200 cm. Posteľ je tiež ošetrená dvojitým náterom, čo zvyšuje jej odolnosť a životnosť.

Vďaka výške nožičiek 155 cm je pod posteľou dostatok miesta na skladovanie vecí alebo pre vytvorenie útulného kútika. Táto posteľ je nielen praktická a funkčná, ale aj ekologická, pretože je lakovaná farbou na báze vody. Súčasťou ponuky sú aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, čo umožňuje vytvoriť jednotný a harmonický vzhľad interiéru.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Drevená konštrukcia → Swen ZP 008 posteľ je vyrobená z kvalitného borovicového dreva, ktoré je známe svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Táto výšková posteľ je ideálna pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a pevnú posteľ, ktorá vydrží roky používania.
  • Grafitové prevedenie → Posteľ je lakovaná v elegantnej grafitovej farbe, ktorá dodáva posteli moderný vzhľad a ľahko sa hodí k rôznym štýlom interiéru. Dvojnásobné pokrytie zabezpečuje dlhotrvajúci vzhľad a odolnosť voči poškriabaniu.
  • Maximálne zaťaženie 80 kg → Táto posteľ je navrhnutá tak, aby bezpečne uniesla až 80 kg na jednu osobu. To znamená, že je ideálna pre deti, mladistvých aj dospelých.
  • Produkty z rovnakej kolekcie → Ak hľadáte jednotný vzhľad svojej spálne, máme pre vás dobrú správu. K dispozícii sú aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete ľahko vytvoriť súladný a harmonický interiér.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 207 cm,

  • Výška: 200 cm,

  • Hĺbka: 86,5 cm,

  • Vhodný matrac: 80x200

  • Výška nožičiek: 155 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Detská

vyvýšená

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

grafit

Prevedenie

Konštrukcia

drevo borovicové

Prevedenie

lakované nástrekom

2-násobné pokrytie

Farba na báze vody

ekologická

Rošt

Počet lamel v rošte

12

áno

drevený

Počet

1

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Výbava

Rebrík

univerzálna montáž

Druh matraca

Odporúčaná výška matraca

10-15 cm

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

Matrac zapustený na hĺbku 6 cm

Maximálne zaťaženie

80 kg/os

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

18,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

91 cm x 93 cm x 10 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

34,3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

204 cm x 49 cm x 11 cm

Hodnotenie zákazníkov

/vyvysena-detska-postel-swen-zp-008---80x200-cm---grafitova-p-153412-1106-1023.1106.html