Opis výrobku

Hľadáte dokonalú detskú posteľ pre vášho rastúceho dobrodruha? Predstavujeme vám Vyvýšenú detskú posteľ Samio ZP 004 - 80x180 cm - borovica.

Táto posteľ je vizuálne úchvatná, s jemným borovicovým odtieňom, ktorý prinesie teplý dotyk prírody do akejkoľvek detskej izby. Jej jedinečný dizajn a kvalitné drevené prevedenie z borovice robia z tejto postele skutočný klenot.

Posteľ Samio ZP 004 je vyrobená z borovicového dreva, čo zaručuje jej pevnosť a dlhú životnosť. Je vybavená roštom a odporúčaná výška matraca je 10-15 cm. Konštrukcia postele je navrhnutá tak, aby zvládla maximálne zaťaženie až do 80 kg. Navyše, povrch postele je pokrytý ekologickou farbou na báze vody a je ošetrený dvoma vrstvami laku, čo zvyšuje jej odolnosť a životnosť.

Ale to nie je všetko! Táto posteľ nie je len pekná na pohľad, ale je aj mimoriadne praktická. Jej vyvýšený dizajn ponúka priestor na skladovanie alebo hraciu plochu pod posteľou, čo je ideálne pre menšie izby. Jej rozmery 187 x 199 x 87 cm sú ideálne pre akúkoľvek detskú izbu a poskytnú vášmu dieťaťu dostatok priestoru na spánok a hru.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia → Vyvýšená detská posteľ Samio ZP 004 je vyrobená z kvalitného borovicového dreva, ktoré zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Toto je posteľ, ktorá rastie s vaším dieťaťom.
  • Maximálne zaťaženie → Posteľ je navrhnutá tak, aby zvládla zaťaženie až do 80 kg. To znamená, že je dokonale pripravená na všetky detské hry a dobrodružstvá.
  • Farba na báze vody → Bezpečnosť vašich detí je našou prioritou. Preto je posteľ ošetrená ekologickým náterom na báze vody, ktorý je bezpečný pre deti a zároveň chráni drevo.
  • Rozmery 187 x 199 x 87 → Tieto rozmery zaručujú, že posteľ sa zmestí do každej detskej izby a poskytne dostatok miesta pre pohodlný spánok a hranie. Navyše, vďaka výške 199 cm, je pod posteľou dostatok miesta na skladovanie hračiek alebo na vytvorenie útulného kútika.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 187 cm,

  • Výška: 199 cm,

  • Hĺbka: 87 cm,

  • Vhodný matrac: 80x180

Viac parametrov

Druh postele

Detská

vyvýšená

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

borovica

Prevedenie

Konštrukcia

drevo borovicové

Prevedenie

lakované nástrekom

2-násobné pokrytie

Farba na báze vody

ekologická

Rošt

áno

drevený

Počet

1

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Výbava

Rebrík

univerzálna montáž

Druh matraca

nie

Odporúčaná výška matraca

10-15 cm

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

Matrac zapustený na hĺbku 6 cm

Maximálne zaťaženie

80 kg

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

19,6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

97 cm x 34 cm x 21 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

31,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

204 cm x 49 cm x 11 cm

Hodnotenie zákazníkov

/vyvysena-detska-postel-samio-zp-004---80x180-cm---borovica-p-152832-1106-1023.1106.html