Opis výrobku

Hľadáte ideálnu vyvýšenú detskú posteľ pre vaše dieťa? Spoznajte produkt - Vyvýšená detská posteľ Samio Zp 004 - biela, 70x140.

Táto posteľ je skutočným skvostom v detskej izbe, vďaka svojej bielej farbe a elegantnému dizajnu. Jej čisté línie a moderný vzhľad sú ideálne pre každého malého princa alebo princeznú, ktorý sa chce cítiť výnimočne.

Posteľ je vyrobená z kvalitného borovicového dreva, ktoré je známe svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Jej konštrukcia je navrhnutá tak, aby zvládla maximálne zaťaženie až 80 kg, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rastúce deti. Posteľ je tiež vybavená roštom a je navrhnutá pre matrac o rozmere 70x140 cm, ktorý však nie je zahrnutý v cene.

Okrem toho, táto posteľ ponúka vysokú úroveň komfortu a praktickosti. Jej výška nožičiek je 149 cm, čo poskytuje dostatok priestoru na skladovanie alebo hranie. Posteľ je tiež lakovaná nástrekom a pokrytá dvoma vrstvami farby na báze vody, čo zabezpečuje jej ekologickosť a bezpečnosť pre vaše dieťa.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia → Posteľ Samio Zp 004 je vyrobená z borovicového dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Drevená konštrukcia tiež pridáva šarm a teplý vzhľad.
  • 2-násobné pokrytie lakom na báze vody → Posteľ je pokrytá dvoma vrstvami ekologického laku na báze vody, ktorý chráni drevo a zároveň zvyšuje bezpečnosť vášho dieťaťa, pretože neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie.
  • Maximálne zaťaženie → Táto posteľ je schopná uniesť až 80 kg, čo znamená, že je dostatočne pevná a bezpečná pre vaše dieťa počas celého obdobia rastu.
  • Výška nožičiek 149 cm → Vyvýšený dizajn tejto postele ponúka extra priestor pod posteľou, ktorý môže byť využitý na skladovanie alebo ako hrací kútik pre vaše dieťa. To optimalizuje využitie priestoru v detskej izbe a zároveň poskytuje zábavu a dobrodružstvo pre vaše dieťa.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 147 cm,

  • Výška: 199 cm,

  • Hĺbka: 77 cm,

  • Vhodný matrac: 70x140

  • Výška nožičiek: 149 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Detská

vyvýšená

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Prevedenie

Konštrukcia

drevo borovicové

Prevedenie

lakované nástrekom

2-násobné pokrytie

Farba na báze vody

ekologická

Rošt

Počet lamel v rošte

12

áno

drevený

Počet

1

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Výbava

Rebrík

univerzálna montáž

Druh matraca

nie

Odporúčaná výška matraca

10-15 cm

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

Matrac zapustený na hĺbku 6 cm

Maximálne zaťaženie

80 kg

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

17,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

97 cm x 34 cm x 21 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

26,6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

204 cm x 49 cm x 11 cm

Hodnotenie zákazníkov

/vyvysena-detska-postel-samio-zp-004---70x140-cm---biela-p-152781-1106-1023.1106.html