Opis výrobku

Hľadáte dokonalú kúpeľňovú skrinku, ktorá sa hodí do vášho moderného interiéru? Spoznajte skrinku Mindel 30 cm - zlatý dub craft / čierna.

Tento produkt je výrazom skutočnej estetiky a štýlu. Zlatý dub craft a čierna predná strana sú vizuálne pôsobivé a pridajú do vašej kúpeľne šmrnc. Čierna farba nožičiek dodáva celkovému dizajnu eleganciu a sofistikovanosť.

Skrinka Mindel je samostatne stojaca a má rozmery 30 x 180 x 30, čo z nej robí ideálny kus nábytku pre každú kúpeľňu. Je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Hliníkové nožičky sú odolné a stabilné.

Tento produkt je nielen krásny, ale aj praktický. Systém tichého zatvárania zabezpečuje, že skrinka bude vždy tichá a diskrétna pri používaní. Jej priestrannosť a funkčnosť sú ideálne pre uskladnenie všetkých vašich kúpeľňových potrieb.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Samostatná montáž → Skrinka Mindel 30 cm je ideálna pre tých, ktorí si potrpia na nezávislosti. Samostatná montáž umožňuje prispôsobiť výšku skrinky podľa vašich potrieb a preferencií.
  • Zlatý dub craft - korpus → Tento produkt sa môže pochváliť exkluzívnym odtieňom dub craft, ktoré dodáva eleganciu a luxus do každej kúpeľne. Toto farebné prevedenie korpusu je nielen atraktívne, ale aj odolné voči vlhkosti a poškriabaniu.
  • Čierne dvierka a nožičky → Čierne dvierka a nožičky skrinky Mindel 30 cm sú nielen štýlové, ale aj praktické. Čierna farba skvele skrýva škvrny a stopy od vody, čo z nej robí ideálnu voľbu pre kúpeľňu.
  • Tiché zatváranie → Systém tichého zatvárania je ďalšou výhodou tohto produktu. Umožňuje tiché a hladké zatváranie dverí, čo znižuje hlučnosť a predlžuje životnosť skrinky.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 30 cm,

  • Výška: 180 cm,

  • Hĺbka: 30 cm,

  • Montáž: Samostatná

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie frontu

čierna

Farebné prevedenie korpusu

zlatý craft

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

hliníkové

Prevedenie

Systém zatvárania

tiché dovieranie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

26,3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

182 cm x 46 cm x 8 cm

Hodnotenie zákazníkov

/vysoka-kupelnova-skrinka-mindel-30-cm---zlaty-dub-craft---cierna-p-156203-1064-1064.html