Opis výrobku

Hľadáte ideálnu štvordverovú vitrínu pre váš moderný obývačku? Spoznajte produkt - štvordverová vitrína loftová Moduzo 108 cm - Dub sand grange/matera.

Produkt vyniká svojím atraktívnym dizajnom a farebným prevedením dub sand grange, ktoré dodá vášmu interiéru štýlový a moderný vzhľad. S jeho rozmierami 109 x 150 x 40 cm sa dokonale hodí do akéhokoľvek priestoru a stane sa dominantou vášho obývacieho priestoru.

Výrobok je vyrobený z kvalitnej laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Systém otvárania je tradičný, s kovovými, nakladanými závesmi, ktoré sú nielen pevné a odolné, ale aj elegantné.

Funkcionalita vitríny je nepopierateľná. S počtom štyroch dvierok ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby. Môžete si dokúpiť LED osvetlenie, ktoré ešte viac zvýrazní krásu tejto vitríny a vášho interiéru.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štvordverová Vitrína loftowa Moduzo S jej šírkou 109 cm, výškou 150 cm a hĺbkou 40 cm, táto vitrína je ideálnym miestom pre vaše obľúbené predmety alebo knihy. Jej veľkosť je ideálna pre väčšinu obývacích priestorov
  • Farebné prevedenie dub sand grange Farba dodáva vitríne jedinečný a moderný vzhľad. Súčasne sa ľahko hodí do rôznych interiérových štýlov
  • Laminovaná doska 16 mm Materiál je známy svojou vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou. To znamená, že vaša nová vitrína vydrží roky bez poškodenia
  • Možnosť dokúpenia LED osvetlenia Funkcia vám umožní vytvoriť útulnú atmosféru v miestnosti a zároveň zdôrazniť vystavené predmety

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 109

    Šírka: 109 cm,

  • 150

    Výška: 150 cm,

  • 40

    Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub sand grange

Farebné prevedenie prednej časti

dub sand grange

Farebné prevedenie prednej časti

matera

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

nožičky

lakovaná preglejka 15 mm

Nožičky

kĺznice z umelej hmoty

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Rúčka

nie

Hrany

ABS

Systém otvárania

tradičný

Systém otvárania

WU - otváranie podobraním

Pánty

kovové, nakladané

Výbava

Počet dvierok

4

Osvetlenie

Možnosť dokúpenia

LED

Ďalšie vlastnosti

Vyžaduje sa upevnenie na stenu

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/vitrina-moduzo-108-cm---dub-sand-grange-matera-p-157361-1064-1064.html