Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 111 cm,

  • Výška: 200 cm,

  • Hĺbka: 42 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farba korpusu

dub prírodný

Farba prednej časti

dub olejovaný

Farba prednej časti

dub prírodný

Farba úchytiek

čierna

Farebné prevedenie korpusu

dub rustical

Farebné prevedenie prednej časti

dub rustical

Prevedenie

Doska

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako nábytkovej dosky. Sklenená doska je synonymom štýlu a modernosti. Jej hladký, lesklý povrch dodáva interiéru jedinečný charakter. To však nie je všetko. Sklo je aj mimoriadne praktické. Nielenže sa ľahko čistí, ale je aj odolné voči škvrnám, poškriabaniu a vlhkosti. Vďaka svojej odolnosti a pevnosti si sklenená pracovná doska zachová svoju krásu po mnoho rokov. Okrem toho je sklo univerzálne a hodí sa k rôznym štýlom a farbám interiéru, čo vám dáva voľnosť pri jeho usporiadaní.

Korpus vnútorný

nábytková doska v dekore dreva

Korpus vonkajší

nábytková doska v prírodnej dubovej dyhe

predná časť

dubový masív hlboko kartáčovaný

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

Predná časť

olejované drevo

Typ nožičky

sokel

Ďalšie informácie
Pozrite sa na eleganciu a funkčnosť nábytku s nožičkami v tvare sokla. Podstavec je pevná a štýlová základňa, ktorá dodáva nábytku jedinečný charakter. Výhody nábytku s nohami v tvare sokla sú početné. Po prvé, poskytujú stabilitu a pevnosť, čím zaručujú dlhodobé používanie bez obáv z posunutia alebo poškodenia. Po druhé, nohy v tvare sokla dodávajú nábytku jedinečný vzhľad, čím mu dodávajú eleganciu a modernosť. Ide o ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú estetické a dizajnové prvky vo svojom interiéri. Okrem toho môže nábytok s nožičkami v tvare sokla uľahčiť aj jeho udržiavanie v čistote.

Prevedenie

Systém zatvárania

tiché dovieranie

Výbava

Počet dvierok

4

Počet poličiek

7

Osvetlenie

Dodatočná možnosť

osvetlenie políc

Lišta LED

Možnosť dokúpenia

LED

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/vitrina-drevena-velvet-12-stvordverova-110-cm---dub-natura-p-162776-1092-1064.1092.html