Opis výrobku

Hľadáte vankúš na závesné kreslo? Predstavujeme vám vankúš s opierkou na hlavu v ružovej farbe.

Tento vankúš je akousi štýlovou výzvou, ktorá vás prekvapí svojou ružovou farbou. Jeho dizajn je moderný a elegantný, čo ho robí ideálnym doplnkom pre každý interiér. Kombinácia farby a tvaru tohto vankúša pridá do priestoru sviežosť.

Vankúš je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho dlhú životnosť a odolnosť. Rozmery 150 x 60 x 45 cm sú ideálne pre väčšinu závesných kresiel, čo zaručuje dokonalé pohodlie pri relaxácii. Navyše, jeho povrch je ľahko udržiavateľný a odolný voči poškriabaniu a oderu.

Tento vankúš je univerzálny. Môže slúžiť ako podložka na vaše závesné kreslo, alebo ako dekoratívny doplnok na sedačku alebo posteľ. Jeho mäkkosť a pohodlie vám poskytnú nezabudnuteľné chvíle relaxu a odpočinku.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívny dizajn → Vankúš s opierkou do visiaceho kresla v ružovej farbe je elegantný doplnok, ktorý oživí každý interiér a pridá mu šmrnc.
  • Vysoká kvalita materiálu → Tento vankúš je vyrobený z odolného a dlhodobého materiálu, ktorý zaručuje jeho dlhú životnosť a udržateľnosť.
  • Pohodlné rozmery → Vankúš s rozmermi 150 x 60 x 45 cm poskytuje dostatok priestoru na pohodlné sedenie a relaxáciu.
  • Všestranné použitie → Tento vankúš je ideálny na použitie v obývacej izbe, spálni alebo na terase. Je skvelým doplnkom k visiacemu kreslu, ale môže byť použitý aj samostatne.

Hodnotenie zákazníkov

/vankus-z-opierkou-hlavy-na-zavesne-kreslo-kokon---ruzova-p-55510-1302-1206.1302.html