Opis výrobku

Hľadáte ideálnu detskú pohovku pre vášho malého princa alebo princeznú? Predstavujeme vám váľandu Kinga S s úložným priestorom v horčicovej zamatovej látke Vogue 9.

Táto pohovka je skutočným skvostom vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu. Jej horčicová zamatová látka dodáva interiéru šmrnc a teplý, útulný vzhľad. Čierne nožičky z umelého materiálu dopĺňajú celkový vzhľad a dodávajú pohovke stabilitu a dlhú životnosť.

Pohovka Kinga S je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej pevnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Sedadlo a opierka sú vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá zabezpečuje maximálny komfort a podporu. Navyše, táto pohovka má vnútorný úložný priestor, ktorý je ideálny na uskladnenie hračiek alebo periny.

Rozmery 195 x 80 x 65 cm sú ideálne pre malú detskú izbu, pričom výška sedáka 43 cm je perfektná pre malé deti. Pohovka je tiež vybavená odnímateľnými vankúšmi pre ľahké čistenie a údržbu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia → Pohovka Kinga S s vnútorným úložným priestorom je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Je to investícia, ktorá sa vám vráti v podobe dlhoročného pohodlia a spokojnosti.
  • Úložný priestor → Tento nábytok nie je len pohodlným miestom na sedenie alebo spanie, ale aj praktickým riešením na ukladanie vecí. Vďaka úložnému priestoru ušetríte miesto v izbe a udržíte poriadok.
  • Prevedenie → Sedadlo a opierka z polyuretánovej peny T30 zaručujú maximálne pohodlie pri sedení aj spaní. Pena sa prispôsobí tvaru tela a zabezpečí jeho správne podopretie, čo je dôležité pre zdravý spánok a relaxáciu.
  • Vankúše → Pohovka je doplnená dekoračnými vankúšmi, ktoré dodajú celkovému vzhľadu štýl a eleganciu. Sú nielen praktické, ale aj estetické, a tak zvýraznia charakter každého interiéru.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 195 cm,

  • Výška: 80 cm,

  • Hĺbka: 65 cm,

  • Výška sedáku: 43 cm,

  • Vhodný matrac: 120x190 cm

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Vogue 9

Farba

horčicová

Skupina

velúr

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Sedadlo

preglejka

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť sedadla z preglejky. Naše sedadlo poskytuje pevnú a stabilnú základňu, ktorá odolá aj tým najnáročnejším podmienkam. Preglejka je materiál s viacvrstvovou štruktúrou, ktorá zaručuje výnimočnú pevnosť a odolnosť voči deformácii. Výsledkom je, že sedadlo z preglejky poskytuje vášmu telu trvalo pevnú oporu bez ohľadu na dlhodobé používanie. Preglejka je navyše ľahká a ľahko sa udržiava, vďaka čomu je ľahké udržať sedadlo v perfektnom stave.

Rozkladanie

áno

výsuvný vozík s úložným priestorom

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

nie

Druh vankúša

odnímateľný

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Vankúše

dekoračné

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/valanda-kinga-s--120x190-cm---horcicovy-zamat-vogue-9-p-160757-1023-1023.html