Opis výrobku

Hľadáte ideálny TV stolík pre váš moderný obývačka? Predstavujeme vám TV skrinku so zásuvkami Norbi 06 Dub Lefkas.

Produkt vyniká svojím elegantným a moderným dizajnom. Dub Lefkas, z ktorého je vyrobený, dodáva priestoru teplý a prírodný vzhľad. Jeho široké rozmery (181 x 50 x 40) a jedinečný dizajn ho robia ideálnym doplnkom pre každý interiér.

Je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Ponúka tiež dostatok úložného priestoru vďaka svojim zásuvkám, čím zaisťuje, že váš obývací priestor bude vždy uprataný a organizovaný.

Okrem toho, jeho praktickosť a funkčnosť sú na najvyššej úrovni. Jeho široké rozmery poskytujú dostatok miesta pre vašu televíziu a ďalšie multimediálne zariadenia. Zásuvky ponúkajú dostatok miesta na skladovanie DVD, ovládačov a ďalších príslušenstiev.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľkorysé rozmery (181 x 50 x 40) - Ponúka veľa priestoru pre vaše zariadenia a príslušenstvo. Je ideálna pre väčšie obývacie izby a poskytuje dostatok miesta pre všetky vaše multimediálne potreby.
  • Praktické zásuvky → Je vybavená zásuvkami, ktoré sú ideálne pre uskladnenie diaľkových ovládačov, DVD, hier a iných malých predmetov. Udržujte svoj obývací priestor uprataný a organizovaný s týmto štýlovým a funkčným kusom nábytku.
  • Moderný dizajn → S jeho elegantným Dub Lefkas prevedením, TV skrinka prinesie moderný a sofistikovaný vzhľad do akéhokoľvek interiéru. Je to ideálny doplnok pre každý domov, ktorý ocení kvalitný a štýlový nábytok.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 181 cm,

  • Výška: 50 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Montáž: Samostatná

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

35 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

41 cm x 184 cm x 7 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

20 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

36 cm x 102 cm x 11 cm

Hodnotenie zákazníkov

/tv-stolik-so-zasuvkami-norbi-06-dub-lefkas-p-33963-1061-1061.html