Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 160 cm,

  • Výška: 51 cm,

  • Hĺbka: 42 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub čokoládový

Farebné prevedenie prednej časti

dub čokoládový

Prevedenie

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Typ nožičky

sokel

Ďalšie informácie
Pozrite sa na eleganciu a funkčnosť nábytku s nožičkami v tvare sokla. Podstavec je pevná a štýlová základňa, ktorá dodáva nábytku jedinečný charakter. Výhody nábytku s nohami v tvare sokla sú početné. Po prvé, poskytujú stabilitu a pevnosť, čím zaručujú dlhodobé používanie bez obáv z posunutia alebo poškodenia. Po druhé, nohy v tvare sokla dodávajú nábytku jedinečný vzhľad, čím mu dodávajú eleganciu a modernosť. Ide o ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú estetické a dizajnové prvky vo svojom interiéri. Okrem toho môže nábytok s nožičkami v tvare sokla uľahčiť aj jeho udržiavanie v čistote.

predná časť

masiv

Korpus vonkajší

nábytková doska v prírodnej dubovej dyhe

Korpus vnútorný

nábytková doska v dekore dreva

Prevedenie

Rúčka

kov

sklo

tvrdené

Výbava

Počet zásuviek

3

Počet otvorených políc

3

Maximálne zaťaženie zásuvky

3 kg

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

52 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

46 cm x 164 cm x 55 cm

Hodnotenie zákazníkov

/tv-stolik-porti-25-so-zasuvkami-160-cm---dub-cokoladovy-p-161432-1061-1061.html