Opis výrobku

Hľadáte ideálnu taburetku, ktorá dokonale doplní váš interiér? Predstavujeme vám Taburetku Ušiak Vilano - v béžovom welvete Velluto 2.

Sa vyznačuje svojou elegantnou a sofistikovanou estetikou. Jej béžový welvet Velluto 2 dodáva interiéru pocit luxusu a tepla. Jej farebné prevedenie nožičiek z buka pridáva na jej vizuálnej atraktivite.

Taburetka je nielen krásna, ale aj kvalitne vyrobená. Jej konštrukcia je z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Nožičky sú vyrobené z masívu, čo zaručuje stabilitu a odolnosť. Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá zaručuje pohodlie pri sedení.

Je nielen krásna, ale aj praktická. S jej rozmermi 45 x 43 x 45 cm sa dokonale hodí do každého interiéru. Jej poťahová látka je z velúru, ktorý je príjemný na dotyk a ľahko sa udržiava. Navyše, sú dostupné aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže môžete vytvoriť konzistentný vzhľad vo vašom interiéri.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Taburetka → Je nie len obyčajná taburetka, ale skutočný dizajnový skvost. S jej pomocou získate nielen pohodlné miesto na sedenie, ale aj jedinečný doplnok do vášho interiéru.
  • Bežový welwet Velluto → Látka je mimoriadne príjemná na dotyk a vďaka svojej farbe sa hodí do každého interiéru. Je odolná voči opotrebeniu, takže si môžete byť istí, že vaša taburetka bude vyzerať skvele aj po dlhých rokoch používania.
  • Prevedenie konštrukcia: drevo → Drevená konštrukcia zabezpečuje stabilitu a dlhú životnosť taburetky. Je to materiál, ktorý sa vyznačuje svojou odolnosťou a trvanlivosťou, takže si môžete byť istí, že vaša taburetka bude slúžiť dlhé roky.
  • Rozmery: 45 x 43 x 45 → Rozmery sú ideálne pre každý interiér. Taburetka sa zmestí do každého kúta a poskytne vám pohodlné miesto na sedenie, kdekoľvek ho budete potrebovať.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 46 cm,

  • Výška: 42 cm,

  • Hĺbka: 46 cm,

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Velluto 2 Beige

Skupina

velúr

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

vatelín

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečné pohodlie a útulnosť so sedacou súpravou z vatelínových vlákien. Vatelín je druh výplňového materiálu, ktorý sa používa v čalúnenom nábytku vrátane sedadiel na nábytok do obývačky. Je to vláknitý materiál, zvyčajne vyrobený z polyesteru alebo zmesi rôznych vlákien, ktorý má za úlohu poskytnúť sedadlu mäkkosť, pohodlie a objem. Naša látka poskytuje mäkkosť a pohodlie, po ktorých túžite po dlhom dni. Okrem toho je naše vatelínové sedadlo nielen výnimočne mäkké, ale aj trvanlivé a odolné voči oderu, čo znamená, že vám vydrží dlhé roky.

Sedák

polyuretánová pena

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/taburetka-usiak-vilano---bezovy-zamat-velluto-2-p-148902-1634-1634.html