Opis výrobku

Hľadáte ideálnu taburetku, ktorá dodá šmrnc každému interiéru? Predstavujeme vám Taburet Taloria.

Taburet Taloria je vizuálne pútavý kúsok nábytku, ktorý vynikne v každom priestore. S jeho šírkou 100 cm, výškou 45 cm a hĺbkou 70 cm je ideálnou voľbou pre každého, kto chce pridať do svojho domova štýlový a funkčný prvok. Farebné prevedenie nožičiek je voliteľné, takže si môžete vybrať variant, ktorý najlepšie zapadne do vášho interiéru.

Taburet Taloria je vyrobený z dreva, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Nožičky sú kovové, čo zvyšuje jeho stabilitu. Sedadlo je vybavené vlnitými pružinami, ktoré zabezpečujú maximálny komfort pri sedení. Tento kúsok nábytku je vhodný do akéhokoľvek priestoru a je schopný uniesť maximálne zaťaženie až 150 kg.

Taburet Taloria je nielen krásny, ale aj praktický. S výškou nožičiek 15 cm ponúka dostatok miesta pre úschovu menších predmetov. Okrem toho, sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete vytvoriť súrodý set, ktorý dodá vášmu interiéru jednotný a harmonický vzhľad.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia: drevo Taburet Taloria je vyrobený z kvalitného dreva, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Tento kus nábytku je nielen pevný a stabilný, ale aj esteticky príťažlivý, čo zvyšuje hodnotu každého interiéru
  • Maximálne zaťaženie: 150 kg S maximálnym zaťažením 150 kg je tento taburet ideálny pre každého. Poskytuje pevné a pohodlné sedenie, bez ohľadu na to, kto ho používa
  • Farebné prevedenie nožičiek: voliteľné Farebné prevedenie nožičiek je voliteľné, čo znamená, že si môžete vybrať farbu, ktorá najlepšie zapadne do vášho interiéru. Táto funkcia umožňuje prispôsobiť vzhľad taburetu vašim osobným preferenciám a štýlu vášho domova
  • Nábytok do priestoru: Áno Taburet Taloria je ideálny do akéhokoľvek priestoru. Jeho kompaktné rozmery (100 x 45 x 70) umožňujú jeho umiestnenie v akomkoľvek priestore, bez ohľadu na jeho veľkosť alebo štýl. Ako súčasť kolekcie nábytku Taloria môžete vytvoriť konzistentný a harmonický vzhľad vo vašom interiéri

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 100

    Šírka: 100 cm,

  • 45

    Výška: 45 cm,

  • 70

    Hĺbka: 70 cm,

  • 15

    Výška nožičiek: 15 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nožičky na naskrutkovanie

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/taburetka-taloria-p-157970-1634-1634.html