Opis výrobku

Hľadáte ideálnu taburetku s úložným priestorom? Predstavujeme vám taburetku Lonigo v látke Preston 29.

Táto taburetka je vizuálne úchvatná. Jej hnedý korpus a poťahová látka Preston 29 vytvárajú elegantný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Hydrofóbny materiál zabezpečuje, že taburetka bude vždy vyzerať ako nová.

Taburetka Lonigo je vyrobená s dôrazom na kvalitu a detail. Jej konštrukcia je z dreva a nožičky sú z umelého materiálu, čo zaručuje stabilitu a dlhú životnosť. Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30 pre maximálny komfort. Navyše, taburetka je plne zmontovaná, takže ju môžete hneď po doručení využívať.

Okrem estetických a technických výhod taburetka Lonigo ponúka aj vynikajúcu funkčnosť. Jej rozmery 50 x 47 x 50 cm sú ideálne pre každý interiér a úložný priestor je skvelým riešením pre ukladanie rôznych predmetov. A to nie je všetko - táto taburetka je súčasťou kolekcie Lonigo, takže si vo svojom dome môžete vytvoriť súrodý vzhľad.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Lonigo s úložným priestorom Praktický a štýlový doplnok pre každú miestnosť. Môžete ho použiť ako miesto na sedenie alebo ako úložný priestor na drobnosti
  • Preston 29 Vďaka hydrofóbnej vlastnosti tejto látky je taburetka odolná voči škvrnám a ľahko sa čistí. Ideálna pre domácnosti s deťmi alebo domácimi miláčikmi
  • Drevená konštrukcia a umelohmotné nožičky Zaručujú stabilitu a dlhú životnosť tohto nábytku. Môžete sa spoľahnúť, že vám bude slúžiť po dlhé roky
  • Polyuretánová pena T30 v sedadle Poskytuje vysoký komfort sedenia. Aj keď budete sedieť dlhšie, stále to bude pohodlné

Parametry látky Preston 29

Preston 29
trudnopalna

Druh látky:

imitácia kože

Gramáž:

330g/m² (+/-5%)

Ďalšie informácie
Gramáž látky 330g/m² poskytuje vynikajúcu odolnosť a mäkkosť, vďaka čomu je táto látka skvelou voľbou na čalúnený nábytok, ktorý musí obstáť v skúške časom.Výber tejto látky je zárukou, že váš nábytok bude nielen krásny, ale aj funkčný.

Odolnosť voči oderu:

vysoká (60 000 - 70 000 cyklov)

Ďalšie informácie
Materiál s odolnosťou proti oderu nad 60 000 - 70 000 cyklov (test Martindale) je ideálnou voľbou pre čalúnený nábytok, ktorý musí vydržať intenzívne používanie. Zaručuje dlhodobú odolnosť a bezchybný vzhľad aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Zloženie:

100% Polyester

Odolnosť voči žmolkovaniu a odlupovaniu:

4

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 50

    Šírka: 50 cm,

  • 47

    Výška: 47 cm,

  • 50

    Hĺbka: 50 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Preston 29

Farba

hnedá

Vlastnosti

hydrofóbny materiál

Vlastnosti

nehorľavý materiál

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

hnedy

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

úložný priestor

áno

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/taburetka-lonigo-s-uloznym-priestorom---preston-29-p-147850-1634-1634.html