Opis výrobku

Hľadáte ideálnu taburetu, ktorá by sa hodila do vášho moderného obývacieho priestoru? Spoznajte taburetu Magnelio - šedá boucle Catch Me 25.

Táto tabureta je výnimočná svojím štýlovým a moderným dizajnom. Jej šedá farba a boucle tkanina dodávajú interiéru eleganciu a sofistikovanosť. Čierne nožičky z umelého materiálu dopĺňajú celkový vzhľad a dodávajú taburete stabilnosť.

Tabureta Magnelio je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Sedadlo je vyplnené vysoko elastickou penou HR, ktorá zabezpečuje maximálny komfort pri sedení. S rozmery 130 x 44 x 70 cm a maximálnym zaťažením 150 kg je táto tabureta ideálnym doplnkom do každého interiéru.

Okrem skvelého dizajnu a kvalitného spracovania ponúka tabureta Magnelio aj vysokú funkčnosť. Jej kompaktné rozmery a ľahká konštrukcia umožňujú jednoduché presúvanie a prispôsobenie sa vašim potrebám. Tabureta je tiež veľmi praktická, pretože môže slúžiť ako doplnkové sedadlo, pohodlný podnožník alebo dokonca ako stolík na kávu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn → Taburet čalúnená Magnelio - šedá boucle Catch Me 25 je moderným a elegantným doplnkom do akéhokoľvek interiéru. S jeho šedou boucle látkou a čiernymi nožičkami pridávate do svojho priestoru dotyk luxusu.
  • Vysoká kvalita materiálov → Konštrukcia taburetu je vyrobená z dreva, čo zaručuje jeho dlhú životnosť. Sedadlo je vyplnené vysoko elastickou penou HR, ktorá zabezpečuje maximálny komfort.
  • Veľké rozmery → S rozmery 130 x 44 x 70 cm, tento taburet poskytuje dostatok priestoru na sedenie. Je ideálny pre relaxáciu alebo ako doplnkové sedenie, keď máte hostí.
  • Maximálna nosnosť → Taburet je schopný uniesť až 150 kg, čo ho robí extrémne odolným a praktickým. Bez ohľadu na to, kde ho umiestnite, bude slúžiť ako spoľahlivý a trvácny kúsok nábytku.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 130 cm,

  • Výška: 44 cm,

  • Hĺbka: 70 cm,

  • Výška nožičiek: 3 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Catch Me 25

Farba

sivá

Skupina

boucle

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

25 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

136 cm x 50 cm x 76 cm

Hodnotenie zákazníkov

/taburetka-calunena-magnelio---seda-boucle-catch-me-25-p-157414-1634-1634.html