Rozmery a parametre

Rozmery

  • 60

    Šírka: 60 cm,

  • 212

    Výška: 212 cm,

  • 58

    Hĺbka: 58 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

borovica andersen

Farebné prevedenie korpusu

borovica andersen

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 15 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 15 mm je inovatívne riešenie pre nábytok, ktoré ponúka nespočetné množstvo výhod. Použitie takejto dosky zaručuje nielen pevnosť a odolnosť, ale aj štýlový vzhľad a jednoduchú údržbu. Vďaka laminovanému povrchu je nábytok odolný voči poškriabaniu, škvrnám a poškodeniu, čo znamená, že bude vyzerať skvele dlhé roky. Okrem toho laminovaná doska ponúka široký výber vzorov a farieb, čo umožňuje prispôsobiť nábytok vášmu vkusu a interiéru. Jej výnimočná pevnosť zaručuje stabilitu a robustnosť konštrukcie, čo sa prejavuje v dlhodobom používaní. Okrem toho je nábytok z laminovanej dosky praktický vďaka jednoduchému čisteniu a ideálny pre tých, ktorí si cenia hygienu a jednoduchú údržbu.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

predná časť

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF je ideálna surovina na výrobu nábytkových predných častí. Je vyrobená z dreva s vysokou hustotou a poskytuje výnimočnú stabilitu a odolnosť. Vďaka svojej homogénnej štruktúre je MDF ideálna na výrobu nábytkových predných plôch a zaručuje hladký a presný povrch. MDF je ekonomické riešenie, ktoré ponúka vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Vďaka svojej odolnosti a estetickému vzhľadu je nábytok s čelami z MDF elegantný a trvácny po mnoho rokov.

Prevedenie

Systém otvárania zásuviek

rukoväťou

Výbava

Počet dvierok

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/sycylia-d60p-regal-na-vstavanu-ruru---borovica-andersen-p-153419-1635-1635.html