Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 80-160 cm,

  • Výška: 76 cm,

  • Hĺbka: 80 cm,

  • Montáž: Vlastná

Viac parametrov

Druh stola

Tvar prac. dosky

štvorcová

Tvar prac. dosky

obdĺžnikový

Rozkladací

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie dosky

dub sonoma

Farebné prevedenie nožičiek

biela

Prevedenie

Korpus

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF (Medium Density Fiberboard) je jedinečná surovina, ktorá je vynikajúcou voľbou pre korpusy nábytku. Prečo? V prvom rade sa MDF vyznačuje vysokou odolnosťou a stabilitou, vďaka čomu je pevnou konštrukciou nábytku. Nedeformuje sa ani nerozvrstvuje, čo zaručuje jej dlhodobé používanie. Okrem toho sa s doskou MDF ľahko pracuje, čo dizajnérom poskytuje široký priestor na kreativitu. Možno ju rezať, frézovať a tvarovať, čo umožňuje vytvárať širokú škálu vzorov a detailov. Je to surovina, ktorá spĺňa rôzne estetické a štýlové požiadavky. Dôležitou výhodou MDF je jej hladký a rovnomerný povrch, ktorý je ideálny na maľovanie, lakovanie alebo laminovanie. Ľahko tak dosiahnete požadovaný vzhľad nábytku prispôsobený vášmu individuálnemu vkusu.

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Doska

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Pozrite si jedinečnú kvalitu a funkčnosť nábytku z laminovanej dosky. Laminovaná doska je inovatívny materiál, ktorý je ideálny na výrobu nábytku. Vyznačuje sa mimoriadnou trvanlivosťou, odolnosťou proti poškriabaniu a poškodeniu. Vďaka laminovanej povrchovej úprave sa pracovná doska ľahko čistí a je odolná voči škvrnám. Okrem toho laminovaná doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu sa hodí k akémukoľvek štýlu a dizajnu interiéru.

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

nožičky

laminovaná doska

nožičky

MDF

Prevedenie

Hrany

ABS

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

24,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

92 cm x 7 cm x 92 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

8,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

85 cm x 8 cm x 29 cm

Hodnotenie zákazníkov

/jedalensky-stol-gracjan-dub-sonoma-biely-p-31582-1073-1073.html