Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 160-240 cm,

  • Výška: 77 cm,

  • Hĺbka: 90 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farba stola

dub craft / biela

Prevedenie

Doska

laminovaná doska 18 mm

Ďalšie informácie
Zažite spoľahlivosť a štýl s 18 mm hrubou laminovanou doskou. Je ideálnym riešením ako vrchná časť nábytku. Laminovaná doska s hrúbkou 18 mm sa vyznačuje trvanlivosťou a odolnosťou voči poškodeniu, takže bez problémov obstojí pri každodennom používaní. Jej odolný povrch je odolný voči poškriabaniu, škvrnám a vlhkosti, vďaka čomu je ľahké udržať dosku vo výbornom stave po mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko čistí, čo vám ušetrí čas a námahu. Je k dispozícii v širokej škále vzorov a farieb, takže dosku môžete prispôsobiť svojmu interiéru a preferenciám.

Korpus

bukový masív

Pracovná doska

laminovaná doska 52 mm

Doska

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Pozrite si jedinečnú kvalitu a funkčnosť nábytku z laminovanej dosky. Laminovaná doska je inovatívny materiál, ktorý je ideálny na výrobu nábytku. Vyznačuje sa mimoriadnou trvanlivosťou, odolnosťou proti poškriabaniu a poškodeniu. Vďaka laminovanej povrchovej úprave sa pracovná doska ľahko čistí a je odolná voči škvrnám. Okrem toho laminovaná doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu sa hodí k akémukoľvek štýlu a dizajnu interiéru.

Prevedenie

Hrany

ABS

Vysúvanie

synchrónne výsuvy s brzdou

Ďalšie informácie
Na vysunutiee dosky sú použité synchrónne výsuvy s brzdami (keď sa jedna strana vysúva, súčasne sa vysúva aj druhá časť dosky).

Rozkladanie

Áno

vložka uložená pod doskou stola

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/jedalensky-stol-160--240-sydneys-podnozou-do-x---dub-craft---biele-nohy-p-153965-1073-1073.html