Opis výrobku

Hľadáte ideálnu topánkovú skrinku, ktorá by dokonale zapadla do vášho moderného interiéru? Predstavujeme vám Skrinku na topánky Hyga 02 s tapicerovaným sedadlom 70 cm - šedá Sedák / Borovica snežná / Antracytová.

Skrinka je vizuálne atraktívna s elegantným a moderným dizajnom. Jej šedý tapicerovaný sedák, snežne biela borovicová konštrukcia a antracitové predné časti vytvárajú harmonickú kombináciu, ktorá oživí každý interiér.

Je vyrobená z kvalitnej laminovanej dosky, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu. Sedačka je potiahnutá mäkkou a príjemnou látkou, ktorá zaručuje pohodlie pri obúvaní. Skrinka má rozmery 70 x 47 x 34 cm a je vybavená jedným výklopným dvierkom, ktoré uľahčuje prístup k topánkam.

Okrem estetických výhod, táto skrinka ponúka aj vysokú funkcionalitu. Jej kompaktné rozmery ušetria priestor v miestnosti, zatiaľ čo tapicerované sedadlo poskytuje pohodlné miesto na obúvanie. Skrinka je tiež vybavená ABS hranami, ktoré zvyšujú jej odolnosť a životnosť.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktický rozmer → Je ideálna pre malé priestory. Jej kompaktný dizajn umožňuje účinné využitie priestoru, zatiaľ čo poskytuje dostatočne veľký úložný priestor pre vaše topánky.
  • Kvalitné prevedenie → Skrinka je vyrobená z laminovanej dosky v snehovo bielej farbe, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Sedadlo je pokryté sivou látkou, ktorá je nielen pekná na pohľad, ale aj príjemná na dotyk.
  • Funkčnosť a pohodlie → Má výklopné dvierka, ktoré umožňujú ľahký prístup k topánkam. Tapicerované sedadlo poskytuje pohodlné miesto na obúvanie a zúvanie.
  • Moderný dizajn → Antracitová predná časť a sivé sedadlo dodávajú skrinke moderný a elegantný vzhľad. Tento kúsok nábytku bude skvelým doplnkom do každého interiéru.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 70 cm,

  • Výška: 47 cm,

  • Hĺbka: 34 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

sivá

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

antracit

Farebné prevedenie korpusu

borovica snežná

Farebné prevedenie prednej časti

borovica snežná

Prevedenie

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Prevedenie

Hrany

ABS

Výbava

Počet výklopných dvierok

1

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

17 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

40 cm x 15 cm x 80 cm

Hodnotenie zákazníkov

/skrinka-na-topanky-hyga-02-70-cm---seda-sedak---borovica-snezna---antracitova-p-36796-1064-1064.html