Opis výrobku

Hľadáte dokonalú skriňu Sansi 2LAM2F s lamelami, ktorá sa dokonale hodí do vášho moderného obývacieho priestoru? Predstavujeme vám produkt Skriňa Sansi 2LAM2F z lamelami 200 cm - Čierny / lamele Dub evoke.

Je skutočne očarujúci svojím vzhľadom. S jeho čiernou farbou a dubovými lamelami evoke prinesie do vášho domova eleganciu a štýl. Jeho dizajn je moderný a zároveň tradičný, čo ho robí ideálnym doplnkom pre akýkoľvek interiér.

Skriňa je vyrobená z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Navyše, jej zadná časť je vyrobená z dosky HDF o hrúbke 2,5 mm, čo zvyšuje jej stabilitu a pevnosť. S rozmery 200 x 239 x 62 cm ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby.

Produkt je nielen krásny, ale aj mimoriadne praktický. S počtom 4 dverí a 11 políc ponúka veľa miesta na uskladnenie vašich vecí. Vďaka výsuvu Quadro môžete ľahko pristupovať k všetkým svojim veciam bez toho, aby ste museli otvárať celé dvere. To vám ušetrí čas a energiu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálu → Skriňa je vyrobená z 16 mm laminovanej dosky, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Vďaka tomu je to investícia, ktorá sa vám vráti počas dlhých rokov používania.
  • Štýlový dizajn → Čierna farba korpusu a frontu v kombinácii s dubovými lamelami evoke dodáva skrini eleganciu a moderný vzhľad. Tento produkt bude krásnym a funkčným doplnkom do každej spálne.
  • Veľká kapacita → S rozmermi 200 x 239 x 62 cm, 4 dverami a 11 policami, táto skriňa ponúka obrovský úložný priestor. Umožňuje vám usporiadať a uschovať všetky vaše oblečenie a príslušenstvo na jednom mieste.
  • Praktické riešenia → Skriňa je vybavená výsuvom Quadro, ktorý zabezpečuje hladké a tiché otváranie a zatváranie zásuviek. To zvyšuje komfort používania a zjednodušuje prístup k uloženým veciam.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 200 cm,

  • Výška: 239 cm,

  • Hĺbka: 62 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie frontu

čierna

Farba lamiel

dub evoke

Farebné prevedenie korpusu

čierny

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Hrany

ABS

Hrany

melamín

Výsuvy zásuviek

výsuv Quadro

Ďalšie informácie
Výsuv s vysoko presnými oceľovými guľôčkovými ložiskami, ktoré sa hladko a ľahko pohybujú aj pri veľmi veľkom zaťažení.

zadná časť

doska HDF 2,5 mm

Výbava

Počet dvierok

4

tyč na oblečenie

1

Počet poličiek

11

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

102 cm x 58 cm x 12 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

40 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

237 cm x 64 cm x 6 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

43 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

245 cm x 65 cm x 5 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

40 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

209 cm x 65 cm x 6 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

39 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

241 cm x 53 cm x 6 cm

Balenie číslo 6

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

240 cm x 53 cm x 4 cm

Hodnotenie zákazníkov

/skrina-sansi-2lam2f-s-lamelami-200-cm---cierny---lamely-dub-evoke-p-161172-1085-1085.html