Opis výrobku

Hľadáte ideálnu skriňu s posuvnými dverami a zrkadlom pre váš moderný interiér? Spoznajte skriňu s posuvnými dverami a zrkadlom Modesta 180 dub sonoma.

Táto skriňa je výrazom dokonalosti. Jej elegantný dizajn dodá vášmu priestoru moderný vzhľad. Zrkadlové dvere sú nielen estetické, ale tiež opticky zväčšia váš priestor.

Skriňa Modesta je vyrobená zo 16 mm laminovanej dosky, ktorá je odolná voči poškodeniu a je dlhotrvajúca. S rozmermi 180 x 217 x 66 cm poskytuje dostatok úložného priestoru. Navyše, kovové rúčky a GTV závesy zaručujú hladké a tiché otváranie a zatváranie.

Okrem toho, skriňa Modesta ponúka šesť poličiek a tri zásuvky pre organizáciu vášho oblečenia a iných predmetov. S posuvným systémom otvárania je ideálna pre miestnosti s obmedzeným priestorom.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom Modesta 180 → je ideálna pre tých, ktorí hľadajú funkčný a štýlový nábytok. Jej zrkadlové dvere nielenže vizuálne zväčšia priestor, ale tiež vám umožnia rýchle skontrolovať váš outfit.
  • Prevedenie korpusu a prednej časti v dub sonoma → pridáva skrinke prírodný a teplý vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych interiérových štýlov. Laminovaná doska 16 mm zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu.
  • Posuvný systém otvárania → umožňuje efektívne využitie priestoru, dokonca aj v menších miestnostiach. Skriňa je tiež vybavená 6 poličkami a 3 zásuvkami, čo vám poskytne dostatok miesta na uskladnenie vašich vecí.
  • Rozmery 180 x 217 x 66 → sú ideálne pre tých, ktorí potrebujú veľkú skriňu, ale nemajú veľa voľného miesta. Táto skriňa vám poskytne veľa úložného priestoru bez toho, aby zaberala príliš veľa miesta v miestnosti.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 180 cm,

  • Výška: 217 cm,

  • Hĺbka: 66 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub sonoma

Farebné prevedenie prednej časti

dub sonoma

Prevedenie

predná časť

zrkadlo

Ďalšie informácie
Vyskúšajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť zrkadlových predných častí nábytku. Zrkadlo je nielen dekoratívnym prvkom, ale aj praktickým riešením pre váš interiér. Jeho hlavnou výhodou je optické zväčšenie priestoru, čím dodáva interiéru pocit priestrannosti. Je ideálnym riešením pre miestnosti s menšou plochou, kde sa počíta každý centimeter. Ako surovina pre nábytkové čelo má zrkadlo mnoho výhod. Po prvé, dodáva nábytku jedinečný charakter a luxusný vzhľad. Po druhé, zrkadlo sa ľahko čistí a udržiava. Okrem toho zrkadlo opticky presvetľuje miestnosť, dodáva jej hĺbku a sofistikovanosť.

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Systém otvárania

posuvné

Hrany

ABS

Rúčka

kov

Pánty

GTV

Výbava

Počet poličiek

6

tyč na oblečenie

2

Počet zásuviek

3

Ďalšie vlastnosti

montážna súprava pre závesné skrine

zahrnuté v balení

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

52 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

66 cm x 6 cm x 214 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

45 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

66 cm x 7 cm x 184 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

53 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

91 cm x 4 cm x 209 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

30 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

54 cm x 8 cm x 123 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

8 cm x 182 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/skrina-s-posuvnymi-dverami-so-zrkadlom-modesta-180---dub-sonoma-p-34442-1085-1085.html