Opis výrobku

Hľadáte dokonalú skriňu s piatimi dverami pre váš moderný obývačku? Spoznajte produkt Pieciodrzwiowa Skriňa Numb s dvoma zásuvkami 230 cm - Biely/Dub craft.

Skriňa vás ohromí svojím elegantným dizajnom a bielou farbou korpusu, ktorá dodáva svetlosti a pocit čistoty do vášho priestoru. Dubový craft dodáva nábytku prírodný a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek interiéru.

Je vyrobená z 16 mm laminovanej dosky, ktorá je odolná voči poškriabaniu a ľahko sa udržiava. ABS hrany zvyšujú odolnosť nábytku voči poškodeniu. Tradičný systém otvárania je jednoduchý a spoľahlivý. Rozmery 110 x 133,5 x 45 cm sú ideálne pre usporiadanie vašich vecí.

Skriňa má päť dverí a štyri poličky, ktoré ponúkajú veľa úložného priestoru. Dve zásuvky sú ideálne pre menšie predmety. Nábytok je nielen krásny, ale aj praktický a funkčný, čo vám umožní udržať poriadok vo vašom domove.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálu Laminovaná doska o hrúbke 16 mm zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu a iným poškodeniam. Táto skriňa vám poslúži roky bez známok opotrebenia
  • Praktické rozmiery Rozmery 110 x 133,5 x 45 cm umožňujú umiestnenie skrine do väčšiny interiérov. Je ideálna pre malé aj veľké miestnosti, kde efektívne využije priestor
  • Veľká kapacita S piatimi dverami, štyrmi poličkami a dvoma zásuvkami ponúka skriňa Numb veľa miesta na uloženie oblečenia a iných predmetov. Usporiadanie vášho šatníka bude jednoduché a prehľadné
  • Štýlový dizajn Biely korpus a dubové craftové prevedenie dodávajú skrini moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Táto skriňa nie je len funkčným kusom nábytku, ale aj elegantným doplnkom vášho domova

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 110

    Šírka: 110 cm,

  • 133,5

    Výška: 133,5 cm,

  • 45

    Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie vložiek

dub zlatý craft

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Typ nožičky

sokel

Ďalšie informácie
Pozrite sa na eleganciu a funkčnosť nábytku s nožičkami v tvare sokla. Podstavec je pevná a štýlová základňa, ktorá dodáva nábytku jedinečný charakter. Výhody nábytku s nohami v tvare sokla sú početné. Po prvé, poskytujú stabilitu a pevnosť, čím zaručujú dlhodobé používanie bez obáv z posunutia alebo poškodenia. Po druhé, nohy v tvare sokla dodávajú nábytku jedinečný vzhľad, čím mu dodávajú eleganciu a modernosť. Ide o ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú estetické a dizajnové prvky vo svojom interiéri. Okrem toho môže nábytok s nožičkami v tvare sokla uľahčiť aj jeho udržiavanie v čistote.

Prevedenie

Systém otvárania

tradičný

Hrany

ABS

Výbava

Počet dvierok

5

Počet poličiek

4

Počet zásuviek

2

tyč na oblečenie

2

Počet poličiek

1

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/skrina-numb-s-dvoma-zasuvkami-230-cm---biely-dub-craft-p-157350-1085-1085.html