Opis výrobku

Hľadáte ideálny sedák na skrinku na topánky? Spoznajte produkt Sewana.

S jeho elegantným čiernym odtieňom a moderným dizajnom prinesie do vašej predsiene nový štýl. Čierna farba je univerzálna a dokonale sa hodí ku každému interiéru, či už je v modernom alebo tradičnom štýle.

Sedák Sewana je vyrobený z kvalitnej látky, ktorá je nielen pekná na pohľad, ale aj príjemná na dotyk. Rozmery 80 x 38 x 5 cm sú ideálne pre väčšinu garderób, čo z neho robí univerzálny doplnok. Sedadlo má pevné prevedenie, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu.

Okrem svojho estetického vzhľadu má vankúš Sewana aj praktickú funkciu. Jeho mäkké sedadlo poskytuje pohodlné miesto na sedenie pri obliekaní alebo vyzúvaní. Navyše, vďaka fixnému pripevneniu sa nemusíte obávať, že sa bude posúvať.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Optimálna veľkosť → Rozmery 80 x 38 x 5 cm sa dokonale hodia do každej predsiene alebo chodby. Je ako stvorený na pohodlné sedenie pri preobúvaní.
  • Čierna poťahová látka → Sedák je potiahnutý elegantnou čiernou látkou, ktorá dodá vašej predsieni štýlový a moderný vzhľad. Čierna farba je navyše praktická, pretože na nej nevidno škvrny.
  • Trvale pripevnenie → Sedák je natrvalo pripevnený k botníku, takže sa nemusíte obávať, že sa bude posúvať. To vám zaručuje pohodlie a bezpečnosť pri každom použití.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 80 cm,

  • Výška: 38 cm,

  • Hĺbka: 5 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

čierna

Prevedenie

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Ďalšie vlastnosti

Druh vankúša

natrvalo

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/sedak-na-botnik-sewana-80-cm---cierna-p-147804-1208-1206.1208.html