Opis výrobku

Hľadáte dokonalý vankúš do vašej garderóby? Spoznajte produkt Vankúš do garderoby Neria - Čierny.

Tento vankúš je skutočným očarujúcim prvkom v akejkoľvek miestnosti. Jeho elegantná čierna farba a moderný dizajn dodajú vašej garderóbe štýl a eleganciu. Môžete byť istí, že tento vankúš bude skvelým doplnkom k vášmu nábytku.

Vankúš Neria je vyrábaný s ohľadom na detaily. Jeho rozmery 60 x 39 x 5 cm sú ideálne pre väčšinu garderób. Poťahová látka je odolná a ľahko sa udržiava, takže si môžete byť istí, že vankúš bude vyzerať dobre aj po dlhodobom používaní.

Okrem toho tento vankúš nie je len pekný, ale aj praktický. Jeho sedadlo je vyrobené z látky, ktorá je pohodlná a mäkká na dotyk. Tento vankúš je natrvalo, takže ho môžete bez problémov používať každý deň. Je to skutočne všestranný doplnok, ktorý zvýši funkčnosť a pohodlie vašej garderóby.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Výnimočný komfort → Vďaka svojim optimálnym rozmerom 60 x 39 x 5 cm, vankúš do garderoby Neria poskytuje pohodlie a podporu, ktoré potrebujete po dlhom dni. Jeho výška a šírka sú ideálne pre väčšinu ľudí, čo zaručuje maximálny komfort pri sedení.
  • Čierna farba → Elegantná čierna farba vankúša do garderoby Neria je univerzálna a ľahko sa hodí do každého interiéru. Či už máte moderný alebo tradičný štýl, tento vankúš prinesie šmrnc a eleganciu do vašej obývačky.
  • Kvalitné prevedenie → Vankúš do garderoby Neria je vyrobený z kvalitnej látky, ktorá je nielen pekná na pohľad, ale aj odolná voči opotrebeniu. To znamená, že tento vankúš vydrží dlhé roky bez toho, aby stratil svoju krásu a funkčnosť.
  • Nemenný druh vankúša → Tento vankúš je natrvalo, čo znamená, že nemusíte stráviť hodiny hľadaním správnej výplne alebo obávať sa, že sa vankúš deformuje. Jeho tvar a komfort zostanú rovnaké bez ohľadu na to, koľko krát ho použijete.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • šírka: 60 cm,

  • výška: 39 cm,

  • hĺbka: 5 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Kronos 7

Farba

čierna

Prevedenie

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Ďalšie vlastnosti

Druh vankúša

natrvalo

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/sedak-na-botnik-neria-60-cm---cierna-p-147810-1208-1206.1208.html