Opis výrobku

Hľadáte rohovú sedaciu súpravu, ktorá by sa dokonale hodila do vášho obývacieho priestoru? Predstavujeme vám Nylion - béžovú sedaciu súpravu s úložným priestorom.

Táto sedacia súprava je vynikajúcou kombináciou estetiky a funkčnosti. Jej béžový, zamatový poťah pridáva do vášho interiéru jemnú eleganciu, zatiaľ čo masívne bukové nohy zaručujú stabilitu a dlhú životnosť.

Sedacia súprava vyrobená z kvalitného dreva je nielen pevná a odolná, ale aj pohodlná vďaka polyuretánovej pene T30 v sedadle a operadle. S rozmermi 222 x 93 x 145 cm a výškou sedáka 43 cm poskytuje dostatok miesta na relax.

Táto sedacia súprava sa môže pochváliť praktickou funkciou rozkladania a úložným priestorom s rozmermi 123/13/58 cm. To znamená, že nielenže poskytuje komfortné miesto na sedenie, ale aj skrytý priestor na uloženie všetkých vašich potrieb. Súčasťou sú aj tri odnímateľné vankúše na zips, ktoré zvyšujú komfort a funkčnosť tejto skvelej sedacej súpravy.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľký a pohodlný → Súprava Nylion ponúka veľa miesta pre celú rodinu. So šírkou 222 cm, hĺbkou 145 cm a výškou 93 cm, je ideálna pre veľké obývačky. Vďaka pohodlnému sedadlu z polyuretánovej peny T30 budete mať pocit, ako by ste sedeli v oblakoch.
  • Úložný priestor → Súprava má vstavaný úložný priestor s rozmermi 123/13/58 cm, ktorý je ideálny na skladovanie vankúšov, diek, časopisov alebo hračiek.
  • Kvalitné materiály → Nylion je vyrobená z kvalitného zamatového materiálu Velluto 2, ktorý je nielen príjemný na dotyk, ale taktiež sa ľahko udržiava. Drevená konštrukcia a nožičky zaručujú stabilitu a dlhú životnosť tohto nábytku.
  • Rozkladacia funkcia → V prípade potreby môžete sedačku jednoducho rozložiť na širokú spaciu plochu o rozmeroch 200 x 140 cm. Táto funkcia je ideálna pre návštevy alebo pre ľudí, ktorí si radi oddýchnu počas dňa.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 222 cm,

  • Výška: 93 cm,

  • Hĺbka: 145 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 140 cm,

  • Výška sedáku: 43 cm,

  • Výška nožičiek: 13 cm,

Viac parametrov

Typ rohovej sedacej súpravy

Univerzálny

Poťahová látka

Druh

Velluto 2 Beige

Farba

béžová

Skupina

velúr

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Rozmery

123/13/58 cm

Rozmery

137/13/67 cm

áno

dva úložné priestory

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Počet vankúšov

3

Vankúše

odnímateľné, na zips

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

diely s namontovanými západkami

Ďalšie informácie
Jednotlivé diely sú vybavené západkami, ktoré sa priamo vzájomne spoja zasunutím jednej západky do druhej.

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladacia-rohova-sedacka-nylion-s-ul--priestorom---bezovy-zamat-velluto-02---buk-p-157941-1634-1634.html