Opis výrobku

Pohovka Zico


Gauč Zico je nábytok, ktorý spĺňa očakávania najmladších používateľov. Vzhľadom na unikátny dizajn a veľký výber motívov na vankúšoch, sa gauč zapáči rovnako chlapcom ako aj dievčatám. Vysoká kvalita produktu spolu s materiálom Nemo umožňujú vytvorenie modelu podľa individuálnych potrieb a vkusu každého z Vás.

Nábytok je perfektným riešením, ktoré zabezpečuje pokojný a pohodlný spánok svojim užívateľom. V detskej, alebo v študentskej izbe vytvára príjemnú atmosféru a v obývacej izbe podčiarkuje jedinečný a moderný dizajn.

Zico je vyrobený z bonelových pružín, má veľký úložný priestor, ktorý zaisťuje ľahkú segregáciu v miestnosti a vysokú funkčnosť. Gauč sa prezentuje vynikajúco v kombinácii s iným nábytkom v podobnom štýle, tvoriac celok, ktorý prekvapí svojím netradičným vizuálnym efektom.


   

       výhodné lakťové opierky                        moderné prevedenie                             zaoblená forma

V štandarde (bez príplatku) je gauč vyrobený z materiálu Nemo s ozdobnými pásmi z eko kože Carlo! 

Len u nás máte na výber množstvo módnych farieb, ktoré sú k dispozícii v možnostiach výrobku (vedľa hlavného obrázku)! Je to veľmi pôsobivá kombinácia moderných trendov, vďaka ktorým je gauč naozaj jedinečný!

Dva vankúše s potlačou ešte viac zvyšujú štýlovosť nábytku! Ponúkaný model je nielen atraktívny, ale poskytuje tiež optimálnu výhodu všetkým užívateľom.

 

 

Atraktívne pásy eko kože Carlo podčiarkujú výnimočný dizajn nábytku.

 

Súčasťou gauča je praktický úložný priestor, ktorý pomáha pri každodennej segregácii vankúšov, perín, diek, alebo iných predmetov.

 

Gauč rozložíte do pozície na spanie veľmi jednoduchým spôsobom, spacia plocha má až 140 x 200 cm! 

Celá sedacia plocha je vyrobená z bonelových pružín, čo zaručuje pohodlie počas jej užívania.

   
 

Gauč sa rozkladá pomocou automatu. 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 200 cm,

  • Výška: 69 cm,

  • Hĺbka: 90 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 140 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Viac parametrov

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladacia-pohovka-zico-p-13615-1634-1634.html