Opis výrobku

Hľadáte ideálnu rozkladaciu pohovku do vášho moderného obývacieho izby? Spoznajte Pohovka rozkladacia Wars.

Pohovka je vizuálny zázrak, ktorý skvele doplní akýkoľvek interiér. S jej šírkou 220 cm, výškou 95 cm a hĺbkou 96 cm je ideálna pre väčšie priestory. Jej farebné prevedenie nožičiek je voliteľné, takže ju môžete prispôsobiť svojmu vkusu a štýlu.

Pohovka je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Sedačka je vyplnená polyuretánovou penou T35, ktorá zaručuje maximálny komfort. Nožičky sú vyrobené z masívu, čo zaručuje stabilitu a pevnosť. Pohovka má tiež úložný priestor s rozmermi 175/16/78 cm, ktorý je ideálny pre skladovanie rôznych predmetov.

Spacia plocha pohovky je 120x200 cm, čo z nej robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a praktické riešenie pre svoje obývacie izby. Bez ohľadu na to, či potrebujete miesto na relax alebo na spanie pre hostí, táto pohovka je tou správnou voľbou.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Rozkladacia pohovka → s jej šírkou 220 cm, výškou 95 cm a hĺbkou 96 cm ponúka dostatok priestoru na sedenie aj spanie. Ideálna pre návštevy, ktoré sa rozhodnú zostať cez noc.
  • Voliteľné farebné prevedenie nožičiek → umožňuje prispôsobiť pohovku vášmu interiéru. Drevená konštrukcia a masívne nožičky zaručujú stabilitu a dlhú životnosť.
  • Pohodlné sedadlo → vyrobené z polyuretánovej peny T35, ktorá zaručuje pohodlie a podporu počas sedenia. Ideálna pre dlhé večery strávené pri sledovaní filmov alebo čítaní knihy.
  • Skriňový úložný priestor → s rozmermi 175/16/78 cm ponúka dostatok miesta na uloženie posteľnej bielizne alebo iných vecí, ktoré chcete mať po ruke.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 220 cm,

  • Výška: 95 cm,

  • Hĺbka: 96 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 120 cm,

  • Výška nožičiek: 10 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T35

Ďalšie informácie
Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T35, investujete nielen do pohodlia, ale aj do odolnosti a kvality. Táto vysokokvalitná polyuretánová pena T35 má optimálnu úroveň mäkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenčný komfort sedenia, prispôsobuje sa vášmu telu a ponúka vynikajúcu oporu chrbta a svalov. Vďaka svojej odolnosti si Polyuretánová pena T35 zachováva svoj tvar a pružnosť aj pri intenzívnom používaní, čím zaručuje dlhotrvajúci komfort. Nemení sa ani nedeformuje, čo znamená, že si budete môcť užívať pohodlie po mnoho rokov.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Rozkladanie

áno

systém Klik-Klak

úložný priestor

Rozmery

175/16/78 cm

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladacia-pohovka-wars-p-40090-1634-1634.html