Opis výrobku

Hľadáte ideálnu rozkladaciu pohovku do vašej modernej obývačky? Predstavujeme vám pohovku Deloria.

Táto pohovka je vizuálne pútavá vďaka svojej konštrukcii z dreva a kovovým nožičkám. Jej dizajn (rozmery 248 x 90 x 95) dodá vašej obývačke luxusný vzhľad, zatiaľ čo mix peny v sedadle a vysoko elastická pena HR v opierke zabezpečujú maximálny komfort.

Pohovka Deloria je vybavená vlnitými pružinami a systémom rozkladania DL, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle zmeny. Navyše, jej odnímateľné vankúše a lakťové opierky pridávajú ďalšiu vrstvu pohodlia a štýlu.

Ale to nie je všetko! Táto pohovka ponúka aj praktickú funkciu vo forme úložného priestoru. Takže okrem toho, že je skvelým miestom na oddych a spanie (šírka spacie plochy je 198 cm a hĺbka 140 cm), môžete v nej skladovať aj všetky drobnosti, ktoré by inak zaberali miesto v obývačke. Je to ideálna voľba pre každú rodinu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlná pohovka Deloria → Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť a štýl. So šírkou 248 cm, výškou 90 cm a hĺbkou 95 cm sa hodí do väčšiny obývacích izieb.
  • Drevená konštrukcia a kovové nožičky → Zaručujú dlhú životnosť a stabilitu, čo znamená, že táto pohovka bude slúžiť roky bez problémov.
  • Vysoko elastická pena HR v opierke → Zaručuje maximálne pohodlie pri sedení. Bez ohľadu na to, či sledujete film, čítate knihu alebo sa len tak oddávate pohodliu, táto pohovka vám poskytne nekonečné hodiny relaxácie.
  • Úložný priestor a rozkladací systém DL → Poskytuje praktické riešenie pre tých, ktorí potrebujú extra priestor na skladovanie. Navyše, pohovka sa dá ľahko rozložiť na spaciu plochu s rozmermi 140 x 198 cm, čo je ideálne pre návštevy alebo pre menšie byty.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 248 cm,

  • Výška: 90 cm,

  • Hĺbka: 95 cm,

  • Spacia plocha: 198 x 140 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Opierka

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Vyhotovenie opierky nábytku s vysoko elastickou penou HR je vynikajúcou voľbou pre každého, kto si cení pohodlie a odolnosť. Táto inovatívna pena poskytuje optimálnu oporu chrbtici a prispôsobuje sa telu, čím zabezpečuje maximálne pohodlie pri dlhodobom sedení. Okrem toho sa táto pena vyznačuje vynikajúcou odolnosťou proti deformácii a trvanlivosťou, čo zaručuje, že nábytok na voľný čas so opierkou HR vydrží dlhé roky bez straty svojich vlastností. Výberom nábytku na voľný čas s takouto opierkou si zákazníci môžu byť istí, že investujú do výrobku najvyššej kvality, ktorý im poskytne bezkonkurenčné pohodlie a spokojnosť na dlhé roky.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Vankúše

mix peny

Konštrukcia

drevovláknitá doska

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Druh vankúša

odnímateľný

Počet vankúšov

4

Vankúše

doplnkové - bedrové

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

diely s namontovanými západkami

Ďalšie informácie
Jednotlivé diely sú vybavené západkami, ktoré sa priamo vzájomne spoja zasunutím jednej západky do druhej.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

72 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

225 cm x 70 cm x 80 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

85 cm x 70 cm x 50 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

9 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

105 cm x 60 cm x 50 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladacia-pohovka-deloria-248-cm-p-147820-1634-1634.html