Opis výrobku

Hľadáte dokonalú rozkladaciu pohovku pre váš moderný obývačkový priestor? Spoznajte produkt Pohovka rozkladana Amerika s úložným priestorom Gosia 105 - Hnedý welwet latwoczyszczacy Zetta 294 / sredni Orech.

Produkt očarí svojím elegantným dizajnom a hnedou farbou, ktorá dodáva vášmu interiéru luxusný vzhľad. Povrch z welwetu je nielen módny, ale aj ľahko čistiteľný, čo z neho robí praktický a štýlový doplnok do každého domova.

Vyrobená z kvalitného dreva, pohovka ponúka vynikajúcu stabilitu a dlhú životnosť. Sedadlo a opierka sú vybavené polyuretánovou penou T30, ktorá zaručuje maximálny komfort pri sedení. Navyše, pohovka je plne zmontovaná, takže nemusíte strácať čas montážou.

Ale to nie je všetko! Pohovka má aj skriňu na úložný priestor, kde môžete skryť všetky svoje veci. A keď príde návšteva, jednoducho ju rozložte a máte pripravené pohodlné lôžko s rozmermi 105 x 190 cm.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálov → Pohovka je vyrobená z kvalitného dreva a potiahnutá luxusným welvetom Zetta 294, ktorý je nielen nádherný na pohľad, ale aj ľahko sa čistí. To zaručuje dlhú životnosť a bezproblémové udržiavanie.
  • Pohodlie a funkčnosť → Sedadlo a opierka sú vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá zabezpečuje maximálne pohodlie. Pohovka je navyše rozkladacia, takže poskytuje dodatočné miesto na spanie.
  • Úložný priestor → Je vybavená úložným priestorom, ktorý skvele využijete na uloženie napríklad posteľnej bielizne alebo sezónnych dekorácií. To znamená, že ušetríte miesto v obývačke a udržíte poriadok.
  • Estetický vzhľad → S hnedým welvetom a stredne odtieňovaným orechovým drevom pohovka Gosia 105 skvele doplní akýkoľvek interiér. Jej rozmery 137 x 85 x 100 cm sú ideálne pre menšie aj väčšie obývacie priestory.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 137 cm,

  • Výška: 85 cm,

  • Hĺbka: 100 cm,

  • Spacia plocha: 190 x 105 cm,

  • Výška sedáku: 43 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Vlastnosti

ľahko čistiteľná látka

Farba

hnedá

Skupina

velvet

Druh

Zetta 294

Farebné prevedenie

Farba drevených prvkov

orech stredný

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

Opierka

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Bonellové pružiny sú dokonalým riešením, ktoré vám poskytne bezkonkurenčné pohodlie. Tieto jedinečne tvarované pružiny sa dokážu presne prispôsobiť vášmu telu a poskytujú optimálnu oporu chrbta a pohodlie. Vďaka svojej pružnosti Bonellove pružiny reagujú na vaše pohyby, prispôsobujú sa vašej polohe a poskytujú dokonalú oporu v každej situácii. Ich jedinečná štruktúra zároveň zabezpečuje dobré vetranie. Okrem toho sú Bonellove pružiny trvanlivé a odolné voči deformácii, čo znamená, že vám nábytok bude slúžiť dlhé roky.

Prevedenie

Drevené vložky

Rozkladanie

áno

výsuvný vozík so systémom Klik-Klak

úložný priestor

Áno

skriňa

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladacia-pohovka-amerika-s-uloznym-priestorom-gosia-105---hnedy-zetta-294---sredni-orech-p-161215-1634-1634.html