Opis výrobku

Hľadáte ideálny rohový písací stôl pre vašu modernú kanceláriu? Spoznajte písací stôl Verin 200 cm s kovovými nohami - zlatý dub craft / čierna.

Tento stôl vás zaujme svojím vzhľadom. Farebné prevedenie dosky v odtieni zlatý dub craft a čierne nožičky z ocele dodajú vašej kancelárii eleganciu a štýl. Je to ideálny doplnok pre moderné a štýlové pracovné prostredie.

Stôl Verin je výnimočný nielen svojim dizajnom, ale aj kvalitou spracovania. So šírkou 200 cm, výškou 73 cm a hĺbkou 135 cm ponúka dostatok priestoru pre všetky vaše kancelárske potreby. Hĺbka dosky 65 cm je ideálna pre pohodlné pracovné podmienky. Kovové nožičky zabezpečujú stabilitu a dlhú životnosť.

Funkcionalita tohto stola je tiež na vysoké úrovni. S jeho rozmermi 200 x 73 x 135 cm máte dostatok miesta na umiestnenie počítača, dokumentov a ďalších kancelárskych potrieb. Jeho praktické rozmery a štýlový dizajn z neho robia ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá funkčný a estetický kancelársky nábytok.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktický tvar a veľkosť → Písací stôl Verin s rozmermi 200 x 73 x 135 cm je ideálny pre každého, kto potrebuje dostatok priestoru na svoju prácu alebo hry. Rohový tvar vám umožní efektívne využiť priestor v pracovnej alebo hernej miestnosti.
  • Odolné materiály → Stôl je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho dlhú životnosť. Oceľové nožičky v čiernej farbe sú nielen pevné a stabilné, ale tiež pridávajú stolu moderný vzhľad.
  • Atraktívny dizajn → S kombináciou dub craft zlatý a čiernej farby tento stôl prinesie do vašej modernej obývačky či pracovnej miestnosti štýl a eleganciu. Jeho jednoduchý, ale efektívny dizajn sa hodí do rôznych interiérov.
  • Veľká pracovná plocha → S hĺbkou dosky 65 cm stôl ponúka dostatok priestoru pre váš počítač, dokumenty a ďalšie potrebné veci. Môžete sa bez obmedzení sústrediť na svoju prácu alebo hru.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 200 cm,

  • Výška: 73 cm,

  • Hĺbka: 135 cm,

  • Hĺbka prac. dosky: 65 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie dosky

dub zlatý craft

Prevedenie

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Doska

laminovaná doska 36 mm

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/rohovy-pisaci-stol-verin-200x135-cm-prava-so-zadnou-stenou---dub-craft-zlaty---cierna-p-156212-1377-1377.html