Opis výrobku

Hľadáte ideálny písací stôl pre vašu modernú kanceláriu? Predstavujeme vám písací stôl Verin 200 cm s kovovými nohami.

Tento stôl je neodolateľný svojim elegantným a moderným dizajnom. Jeho čierna farba dodá vašej kancelárii štýl a eleganciu. Kovové nohy zaručujú stabilitu a pevnosť, zatiaľ čo čierna doska je nielen estetická, ale aj praktická.

Stôl má rozmery 200 x 73 x 135 cm, čo ho robí dostatočne veľkým na to, aby ste mohli komfortne pracovať. Doska stola má hĺbku 65 cm, čo vám poskytne dostatok priestoru pre vaše počítačové zariadenia a dokumenty. Nohy stola sú vyrobené z ocele, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu.

Funkčnosť tohto stola je tým, čo ho robí výnimočným. Jeho veľké rozmery a pohodlná hĺbka dosky vám umožnia pracovať efektívne a bez stresu. Či už ste hráč, študent alebo profesionál, tento stôl splní všetky vaše požiadavky a očakávania.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľké rozmery → Písací stôl Verin so šírkou 200 cm a hĺbkou 135 cm poskytuje veľa priestoru pre vaše kancelárske potreby. Táto funkcia zaručuje pohodlie pri práci a zároveň umožňuje efektívne využitie priestoru.
  • Čierna oceľová konštrukcia → Kombinácia čiernej dosky a nožičiek z ocele dodáva stolu moderný a elegantný vzhľad. Tento dizajn sa hodí do každej modernej obývačky alebo kancelárie.
  • Odolné materiály → Stôl je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Táto vlastnosť vám umožní dlhodobé používanie bez obáv z poškodenia.
  • Praktická hĺbka dosky → S hĺbkou dosky 65 cm je stôl ideálny pre rôzne účely, od písania a čítania až po použitie počítača. Táto vlastnosť vám umožňuje prispôsobiť stôl vašim individuálnym potrebám.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 200 cm,

  • Výška: 73 cm,

  • Hĺbka: 135 cm,

  • Hĺbka prac. dosky: 65 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Doska

laminovaná doska 36 mm

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/rohovy-pisaci-stol-verin-200x135-cm-na-prava---cierna-p-156219-1377-1377.html