Opis výrobku

Hľadáte dokonalú rohovú sedaciu súpravu pre vašu modernú obývačku? Spoznajte výrobok Rohová sedacia súprava pravá strana s funkciou spánku Majores L - svetlý Béžová.

Tento produkt poteší vaše oči svojim elegantným dizajnom a svetlou béžovou farbou. Jeho vzhľad je zosobnením modernosti a štýlu, ktorý sa ľahko hodí do každého interiéru. Chromované nožičky dodávajú celkovému vzhľadu eleganciu a sofistikovanosť.

Súprava je vybavená vysoko elastickou penou HR, ktorá zabezpečuje maximálny komfort pri sedení. Systém rozkladania "Delfin" umožňuje rýchle a jednoduché zmeny, či už chcete relaxovať pri sledovaní televízie alebo sa pripravovať na spánok. Navyše, nábytok má dve úložné skrine, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre uskladnenie.

Funkčnosť tohto kusu nábytku je naozaj pôsobivá. Nastaviteľné opierky hlavy a posúvateľné operadlo zaručujú maximálnu pohodlnosť. Spacia plocha s rozmermi 125 x 200 cm ponúka dostatok priestoru pre pohodlný spánok. A ako bonus, nábytok je vybavený napájacou lištou, takže vždy budete mať k dispozícii miesto pre nabíjanie vašich zariadení.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Rohová sedacia súprava Majores L → Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť a štýl. Tento nábytok s funkciou spánku poskytuje pohodlné miesto na oddych a zároveň ponúka dostatok úložného priestoru.
  • Vysoko elastická pena HR → Zaistí vám maximálny komfort pri sedení. Táto pena je odolná a dlhodobo zachováva svoj tvar, čo zaručuje dlhú životnosť sedacej súpravy.
  • Systém rozkladania Delfin → Umožňuje rýchle a jednoduché rozloženie sedacej súpravy na spánok. Tento systém je spoľahlivý a jednoduchý na obsluhu, čo zabezpečuje pohodlie nielen pri sedení, ale aj pri spánku.
  • Nastaviteľné opierky hlavy a posúvateľné operadlo → Tieto funkcie vám umožnia prispôsobiť sedaciu súpravu vašim potrebám. Môžete si tak vychutnať pohodlné sedenie alebo ležanie podľa vašich preferencií.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • šírka: 286 cm,

  • výška: 88/107 cm,

  • hĺbka: 206 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 125 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Crown 16

Farba

krémová

Prevedenie

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

chrómové

Ďalšie informácie
Spoznajte novú úroveň elegancie a štýlu s nábytkom s chrómovými nožičkami. Náš nábytok vyžaruje sofistikovaný pôvab, ktorý dodá vášmu interiéru šmrnc. chrómové nohy sú znakom prestíže a modernosti, ktoré obohatia váš priestor o jedinečný dizajn. Okrem toho sa chrómový povrch nožičiek ľahko čistí, takže váš nábytok bude vždy žiariť. Ich pevná konštrukcia zaručuje stabilitu a robustnosť, čo zaručuje dlhodobú spokojnosť s používaním. Výberom nábytku s chrómovými nohami si vyberáte nielen estetiku, ale aj odolnosť a funkčnosť.

Rozkladanie

Áno

Delfin

úložný priestor

Áno

dve skrine

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Nastaviteľné opierky hlavy

Áno

Napájacia lišta

áno

Posúvateľné operadlo

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

96 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

187 cm x 94 cm x 110 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

110 cm x 94 cm x 108 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

56 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

110 cm x 94 cm x 110 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rohova-sedacia-suprava-prava-strana-s-funkciou-spanku-majores-l---svetly-bezova-p-155818-1634-1634.html