Opis výrobku

Hľadáte ideálny rohový sedací súprava pre váš moderný obývačka? Spoznajte produkt Rohová sedacia súprava Nicole L Pravý - horčicová Salvador 10/nožky čierny.

S jeho štýlovým horčicovým Salvador 10 Agmamito potahom a čiernymi kovovými nohami, tento nábytok je nielen funkčný, ale aj vizuálne príťažlivý. Jeho moderný dizajn a farebné prevedenie prinesú do vášho priestoru sviežosť a eleganciu.

Vyrobený z dreva, s vysoko elastickou penou HR pre sedadlo a Polyuretánovou penou T30 pre opierku, tento sedací súprava je nielen pevný a odolný, ale aj pohodlný. Systém rozkladania DL a úložný priestor s rozmermi 150/14/74 cm zaručujú jeho praktickosť a funkčnosť.

Okrem toho, s hĺbkou spacie plochy 133 a šírkou spacie plochy 235, tento sedací súprava ponúka dostatok priestoru pre odpočinok a relaxáciu. S maximálnym zaťažením 150 kg/os, je to ideálny nábytok pre každodenné použitie. Odnímateľné vankúše na zips zvyšujú jeho praktickosť a uľahčujú údržbu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia: drevo → Vďaka drevenej konštrukcii, táto sedacia súprava je nielen pevná a stabilná, ale aj pridáva šarm a teplý vzhľad do vášho obývacieho priestoru.
  • Rozmery: 277 x 70/93 x 200 → S rozmery 277 x 70/93 x 200 cm, táto sedacia súprava ponúka dostatok miesta pre celú rodinu alebo skupinu priateľov. Je ideálna pre veľké obývacie izby a otvorené priestory.
  • úložný priestor: Áno → S praktickým úložným priestorom, táto sedacia súprava vám umožní udržiavať váš obývací priestor uprataný a organizovaný, pretože môžete skryť všetky vaše neporiadky.
  • Prevedenie Opierka: Polyuretánová pena T30 → Opierka z polyuretánovej peny T30 zabezpečuje maximálny komfort a podporu chrbta, čo je ideálne pre dlhé hodiny sedenia a relaxácie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • šírka: 277 cm,

  • výška: 70/93 cm,

  • hĺbka: 200 cm,

  • Spacia plocha: 235 x 133 cm,

  • Výška nožičiek: 15

  • Výška sedáku: 44 cm,

Viac parametrov

Typ rohovej sedacej súpravy

L

pravá strana

Poťahová látka

Druh

Salvador 10 Agmamito

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Rozmery

150/14/74 cm

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Výsuv vo vybranej látke

Áno

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Počet vankúšov

10

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Vankúše

odnímateľné, na zips

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

62,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

186 cm x 63 cm x 106 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

67,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

104 cm x 63 cm x 206 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rohova-sedacia-suprava-nicole-l-pravy---horcicova-salvador-10-nozki-cierny-p-151516-1634-1634.html