Opis výrobku

Hľadáte ideálnu rohovú sedaciu súpravu do vášho moderného obývačky? Predstavujeme vám produkt Rohová sedacia súprava Nares s funkciou spania a úložným priestorom na posteľnú bielizeň pravá strana - béžový welwet Castel 15.

Sedacia súprava vás okamžite zaujme svojím elegantným vzhľadom a béžovým welwetovým poťahom. Jej zlaté nožičky dodávajú celkovému dizajnu luxusný vzhľad. Súprava je ideálnym doplnkom do každého moderného interiéru a prinesie do vášho domova atmosféru pohodlia a elegancie.

Súprava je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Sedadlo s vlnitými pružinami vám poskytne maximálny komfort pri sedení. Systém rozkladania "Delfin" umožňuje jednoduché a rýchle premenenie sedacej súpravy na pohodlné lôžko.

Ale to nie je všetko! Sedacia súprava je nielen krásna a pohodlná, ale aj mimoriadne praktická. Ponúka veľký úložný priestor na posteľnú bielizeň, čo je ideálne riešenie pre malé priestory. Navyše, s rozmermi spania 150 x 212 cm poskytuje veľa miesta na pohodlný spánok.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Rohová sedacia súprava s funkciou spania Ideálna pre hostí, ktorí sa rozhodnú zostať na noc. Je to nielen pohodlné sedenie, ale aj plnohodnotné lôžko
  • Úložný priestor na posciel Umožňuje uschovať všetko potrebné pri ruke, čím šetrí priestor v miestnosti a udržuje poriadok
  • Kvalitný béžový welwet Pridáva luxusný vzhľad a jemný dotyk, čo zvyšuje komfort užívania
  • Robustná konštrukcia z dreva a kovu Zaručuje dlhú životnosť a stabilitu, čo znamená, že sa môžete spoliehať na to, že táto sedacia súprava vydrží roky

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 251 cm,

  • Výška: 85 cm,

  • Hĺbka: 251 cm,

  • Spacia plocha: 212 x 150 cm,

  • Výška sedáku: 41 cm,

  • Výška nožičiek: 10 cm,

Viac parametrov

Typ rohovej sedacej súpravy

L

pravá strana

Poťahová látka

Druh

Castel 15

Skupina

velvet

Farba

béžová

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

polyuretánová pena

Konštrukcia

preglejka

Rozkladanie

Áno

Delfin

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Druh vankúša

odnímateľný

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

66 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

92 cm x 63 cm x 170 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

57 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

92 cm x 63 cm x 170 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

28 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

63 cm x 96 cm x 96 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rohova-sedacia-suprava-nares-rozkladacia-s-uloznym-priestorom-prava---bezovy-zamat-castel-15-p-158904-1634-1634.html