Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 281 cm,

  • Výška: 87 cm,

  • Hĺbka: 269 cm,

  • Spacia plocha: 195 x 120 cm,

Viac parametrov

Typ rohovej sedacej súpravy

L

pravá strana

Modulárny

Poťahová látka

Farba

námornícka modrá

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Rozkladanie

Áno

Puma

Ďalšie vlastnosti

Nastaviteľné opierky hlavy

Áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/rohova-sedacia-suprava-modulovy-prwostronny-rozkladacia-mellow---tmavomodra-aston-kr10420-p-155077-1634-1634.html