Opis výrobku

Hľadáte ideálnu rohovú sedaciu súpravu pre svoj moderný obývačkový priestor? Predstavujeme vám Flabio Mini - modrá látka ľahkočistiaca Solar 77.

Tento produkt je skutočným zaujímavým kúskom, ktorý okamžite upúta pozornosť svojou námorníckou modrou farbou a elegantným dizajnom. Jeho moderný vzhľad a kvalitný poťah z ľahko čistiteľnej látky Solar 77 dodajú vášmu priestoru štýl a eleganciu.

Flabio Mini nie je len o vzhľade. Táto rohová sedacia súprava má konštrukciu z dreva, sedadlo z látky a vankúše z mixu peny, čo zaručuje dlhú životnosť a pohodlie. S rozmermi 283 x 90/77 x 144 cm a maximálnym zaťažením 150 kg na osobu je ideálna pre väčšie rodiny alebo pre tých, ktorí radi hostia priateľov.

Ale to nie je všetko! Flabio Mini má aj funkciu spania a úložný priestor s rozmermi 128/26/64 cm. Toto je skutočne praktický kúsok nábytku, ktorý vám ušetrí priestor a zároveň poskytne pohodlné miesto na spanie pre vašich hostí. Dve odnímateľné vankúše na zips sú príjemným bonusom, ktorý pridáva na pohodlí a funkcionalite tohto úžasného produktu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Rohová sedacia súprava s funkciou spania Flabio Mini Táto výnimočná sedacia súprava s funkciou spania je ideálna pre každodenné použitie a pre hostí. Jej rozmery 283 x 90/77 x 144 cm vám poskytnú dostatok priestoru na sedenie a relaxáciu, pričom ponúka aj pohodlné spanie na šírku 122 cm a hĺbku 230 cm
  • Ľahko čistiteľná látka Solar 77 Súprava je potiahnutá látkou Solar 77 v námorníckej modrej farbe, ktorá je nielen krásna, ale aj ľahko sa čistí. To znamená, že vaša nová sedacia súprava bude vždy vyzerať ako nová, bez ohľadu na to, koľko návštev máte
  • Úložný priestor Táto sedacia súprava má aj úložný priestor o rozmeroch 128/26/64 cm, čo je ideálne pre ukladanie vankúšov, prikrývok alebo čohokoľvek iného, čo potrebujete mať po ruke, ale nechcete, aby to zaberálo miesto v obývačke
  • Maximálne zaťaženie 150 kg/os S touto sedacou súpravou nemusíte obetovať pohodlie za štýl. Je navrhnutá tak, aby zvládla zaťaženie až do 150 kg na osobu, takže je rovnako robustná, ako aj štýlová

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 283 cm,

  • Výška: 90/77 cm,

  • Hĺbka: 144 cm,

  • Spacia plocha: 122 x 230 cm,

  • Výška sedáku: 43 cm,

  • Výška nožičiek: 3 cm,

Viac parametrov

Typ rohovej sedacej súpravy

L

ľavá strana

Poťahová látka

Vlastnosti

ľahko čistiteľná látka

Farba

námornícka modrá

Druh

Solar 77

Prevedenie

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Vankúše

mix peny

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Áno

skriňa

Rozmery

128/26/64 cm

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Počet vankúšov

2

Nastaviteľné opierky hlavy

nie

Nastaviteľné lakťové opierky

nie

Vankúše

odnímateľné, na zips

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

66,7 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

164 cm x 83 cm x 98 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

66 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

106 cm x 83 cm x 150 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

10,3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

32 cm x 66 cm x 98 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rohova-sedacia-suprava-lava-rozkladacia-flabio-mini---modra-latka-lahkocistiaca-solar-77-p-159977-1634-1634.html