Opis výrobku

Hľadáte ideálnu odpočinkovú stoličku pre svoj moderný obývačku? Spoznajte Kreslo odpočinkové Dylian s podnožkou - béžový MENČESTER Poso 02 / Nohy Venge.

Produkt je vizuálne ohromujúci. Jeho béžový manšesterový poťah a nohy vo farbe venge dodávajú eleganciu a pôsobia veľmi luxusne. Bude skvelým doplnkom k akejkoľvek výzdobe interiéru.

Je vyrobené z kvalitného dreva, čo zaručuje jeho dlhú životnosť. Sedadlo a opierka sú vyplnené polyuretánovou penou T30, čo zaručuje maximálny komfort pri sedení. Jeho rozmery sú 80 x 106 x 95 cm, čo je ideálna veľkosť pre pohodlný odpočinok.

Okrem toho, jeho funkčnosť je neoceniteľná. Kreslo je vybavené podnožkou, ktorá vám umožní si skutočne odpočinúť a relaxovať. Vďaka výške sedáka 45 cm je kreslo prístupné pre každého. Kreslo Dylian je teda nielen krásne, ale aj praktické a funkčné.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlové a pohodlné sedenie Prichádza s podnožkou a je ideálnym miestom na relaxáciu. Jeho výška sedáka je 45 cm, čo zaručuje maximálny komfort sedenia
  • Skvelý dizajn Kreslo je potiahnuté látkou Poso 2 v béžovej farbe, ktorá dodáva eleganciu a sofistikovanosť do akéhokoľvek priestoru. Konštrukcia z dreva a nožičky z masívu v tmavom odtieni wenge pridávajú dojem luxusu
  • Kvalitný materiál Poťahový materiál manšester je nielen krásny na pohľad, ale aj mimoriadne odolný a ľahko sa udržiava. Sedadlo a opierka sú vyrobené z polyuretánovej peny T30, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a komfort
  • Perfektné rozmery S rozmery 80 x 106 x 95 cm sa kreslo ľahko zmestí do akéhokoľvek interiéru, či už máte veľký obývačku alebo útulný štúdio. Je ideálnym doplnkom pre súpravy čalúneného nábytku

Parametry látky Poso 02

Poso 02
przyjazna dla zwierząt trudnopalna

Druh látky:

menčester

Gramáž:

360 g/m² (+/- 5%)

Ďalšie informácie
Materiál s gramážou 360g/m² zaručuje dokonalú rovnováhu medzi trvácnosťou a jemnosťou, vďaka čomu bude váš nábytok dlhodobo elegantný a pohodlný.Výber tejto látky je zárukou, že váš nábytok bude nielen krásny, ale aj funkčný.

Odolnosť voči oderu:

štandardná (>35 000 cyklov)

Ďalšie informácie
Látka, ktorá vydrží viac ako 35 000 cyklov Martindala je zárukou, že čalúnený nábytok vám bude slúžiť dlhé roky aj v podmienkach intenzívneho používania. Ideálna voľba do každého interiéru.

Zloženie:

90% Polyester / 10% Nylon

Odolnosť voči žmolkovaniu a odlupovaniu:

5

Zloženie súpravy

Súprava obsahuje 2 výrobkov

Obsah súpravy

Relaxačné kreslo Dylian s podnožkou - béžový menčester Poso 02 / Nohy Venge

Podnožka Dylian - béžový menčester Poso 02 / Nohy Venge
Podnožka Dylian - béžový menčester Poso 02 / Nohy Venge

45 x 45 x 41 cm (šír/výš/hĺb)

Kusov: 1

Kreslo Ušiak Dylian - béžový menčester Poso 02 / nohy venge
Kreslo Ušiak Dylian - béžový menčester Poso 02 / nohy venge

80 x 95 x 106 cm (šír/výš/hĺb)

Kusov: 1

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 80

    Šírka: 80 cm,

  • 106

    Výška: 106 cm,

  • 95

    Hĺbka: 95 cm,

  • 45

    Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Skupina

manšester

Farba

béžová

Druh

Poso 2

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/relaxacne-kreslo-dylian-s-podnozkou---bezovy-mencester-poso-02---nohy-venge-p-160435-1095-1095.html