Opis výrobku

Hľadáte dokonalú jednokrídlovú skriňu, ktorá by sa dokonale hodila do vášho interiéru? Spoznajte Regál jednodverový Blanco 03 - 55 cm - Borovica sNiezna / new grey.

Produkt je vizuálne atraktívny s jeho snežne borovicovým farebným prevedením korpusu a prednej časti. Jeho štýlový dizajn a farba sú ideálnym doplnkom pre akýkoľvek študentský interiér.

Regál je vyrobený z laminovanej dosky, ktorá je známa svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Má ABS hrany a rúčku z MDF, čo zaručuje jeho robustnosť a odolnosť. S rozmery 55 x 202 x 42 cm, je dostatočne veľký na to, aby poskytol dostatok úložného priestoru.

Produkt je veľmi praktický s jeho jedným dverami a štyrmi policami, ktoré poskytujú dostatok miesta na uskladnenie oblečenia alebo iných predmetov. Má tiež päť otvorených políc, ktoré sú ideálne pre prezentáciu dekorácií alebo kníh.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie korpusu a prednej časti v borovici snežnej dodáva interiéru jedinečný a prírodný vzhľad. Tento regál bude vynikať v každej miestnosti a prinesie do nej atmosféru horských chatiek
  • Praktické rozmery (55 x 202 x 42) umožňujú využitie regálu v malých aj veľkých priestoroch. Štyri poličky a päť otvorených políc poskytuje dostatok miesta pre uskladnenie kníh, dokumentov alebo dekorácií
  • Laminovaná doska zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu. Tento regál vydrží aj intenzívne každodenné využitie
  • MDF rúčka je nielen elegantným doplnkom, ale aj praktickým riešením pre jednoduché otváranie a zatváranie dverí. Tento regál je dokonalou kombináciou funkčnosti a štýlu

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 55

    Šírka: 55 cm,

  • 202

    Výška: 202 cm,

  • 42

    Hĺbka: 42 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

borovica snežná

Farebné prevedenie prednej časti

borovica snežná

Farebné prevedenie vložiek

new grey

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Prevedenie

Hrany

ABS

Police

laminovaná doska

Rúčka

MDF

Výbava

Počet dvierok

1

Počet poličiek

4

počet priehĺbní

5

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

14,5 kg

šírka

šírka:

42 cm

Výška

Výška:

10 cm

Hĺbka

Hĺbka:

72 cm

Balenie číslo 2

32 kg

šírka

šírka:

56 cm

Výška

Výška:

6 cm

Hĺbka

Hĺbka:

206 cm

Hodnotenie zákazníkov

/regal-jednodverovy-tonemo-03---55-cm---borovica-snezna---new-grey-p-15023-1085-1085.html