Opis výrobku

Hľadáte ideálnu mládežnícku posteľ, ktorá je nielen štýlová, ale aj praktická? Poznajte Posteľ mlodziezowe 120x200 ze stelazem Colt 09 - Čierny / craft zlaté.

Je skutočným skvostom. S jej moderným dizajnom v čiernej a zlatej farbe sa stane centrom každej miestnosti. Velúrový poťah dodáva posteli luxusný vzhľad, zatiaľ čo laminovaná doska zabezpečuje jej dlhú životnosť.

Posteľ je nielen krásna, ale aj funkčná. Jej rozmery 126 x 90 x 208 cm poskytujú dostatok priestoru pre pohodlný spánok. ABS hrany zaručujú bezpečnosť a odolnosť voči poškodeniu, čo je ideálne pre detskú izbu. A hoci matrac nie je zahrnutý v cene, posteľ je navrhnutá pre matrac o veľkosti 120x200 cm, čo umožňuje ľahkú inštaláciu.

Praktickosť postele je v jej jednoduchom dizajne, ktorý sa zmestí do akéhokoľvek interiéru. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, kvality a funkčnosti. S postelou bude spánok vašich detí pohodlný a štýlový.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie korpusu → Laminovaná doska je nielen esteticky príťažlivá, ale aj odolná voči poškodeniu a ľahko sa udržiava. Vaše dieťa bude mať postel, ktorá vyzerá skvele a vydrží roky.
  • Veľkost → S rozmery 126 x 90 x 208 cm, táto posteľ je ideálna pre mládežnícke izby. Poskytuje dostatok miesta na spanie, ale nezaberá príliš veľa miesta v izbe.
  • Farebné prevedenie → Čierna farba korpusu a poťahovej látky dodáva tejto posteli moderný a sofistikovaný vzhľad. Je to skvelý doplnok do akejkoľvek mládežníckej izby.
  • Prevedenie hrany → ABS hrana tejto postele je odolná voči nárazom a poskytuje hladký a bezpečný okraj. Vaše dieťa bude mať v bezpečí a vy budete mať pokoj mysle.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 126 cm,

  • Výška: 90 cm,

  • Hĺbka: 208 cm,

  • Vhodný matrac: 120x200

Viac parametrov

Poťahová látka

Skupina

velúr

Farba

čierna

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

čierny

Farebné prevedenie korpusu

dub zlatý craft

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rošt

áno

Druh matraca

nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

41 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

95 cm x 9 cm x 145 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

22 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

35 cm x 8 cm x 216 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 13 cm x 200 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

7 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

29 cm x 5 cm x 115 cm

Hodnotenie zákazníkov

/detska-postel-120x200-s-rostom-colt-09---cierny---craft-zlate-p-155041-1023-1023.html