Opis výrobku

Hľadáte drevenú detskú posteľ pre svoje dieťa? Spoznajte náš produkt - Drevená detská posteľ Tipi.

Táto posteľ je jedinečná svojim dizajnom. Jej originálny vzhľad v tvare stanu Tipi je skvelým doplnkom do každej detskej izby. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva, ktoré je pekné na pohľad a príjemné na dotyk. 2-násobné pokrytie nástrekom zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu.

Posteľ je navrhnutá tak, aby bola čo najviac praktická a bezpečná. Maximálne zaťaženie 80 kg zabezpečuje, že posteľ vydrží aj divokú zábavu. Rošt je súčasťou balenia, matrac však nie. Montáž je samostatná.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Drevená detská posteľ Tipi → Posteľ vyrobená z borovicového dreva je pevná a odolná, má nosnosť až 80 kg. To znamená, že vaše dieťa môže v bezpečí spávať, hrať sa a vyrastať.
  • Útulný a bezpečný dizajn → Tento produkt bol navrhnutý s myšlienkou na bezpečnosť a pohodlie vášho dieťa. Jeho tvar a štruktúra vytvárajú útulné a bezpečné prostredie na spánok, zatiaľ čo jeho rozmery umožňujú ľahkú montáž a prispôsobenie sa väčšine detských izieb.
  • Ekologická farba na báze vody → Naše postele sú lakované nástrekom a 2-násobné pokrytie zaručuje dlhú životnosť. Farba na báze vody je ekologická a bezpečná pre deti.
  • Prispôsobiteľný a praktický → Táto posteľ je dodávaná bez matraca, čo znamená, že môžete vybrať ten, ktorý bude najlepšie vyhovovať potrebám vášho dieťaťa. Posteľ je tiež navrhnutá tak, aby sa do nej zmestil široký výber matracov, od 70x140 až po 90x200.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 208 cm,

  • Výška: 143 cm,

  • Hĺbka: 88 cm,

  • Vhodný matrac: 80x200

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

limetkové

Prevedenie

Korpus

drevo boroviccové

Prevedenie

lakované nástrekom

2-násobné pokrytie

Farba na báze vody

ekologická

Rošt

áno

drevený

Počet

1

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

80 kg

Hodnotenie zákazníkov

/detska-postel-tipi---limetka--80x200---vypredaj-p-157424-1106-1023.1106.html