Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do svojej spálne, ktorá kombinuje komfort, štýl a funkčnosť? Predstavujeme vám posteľ Branti - 180x200 s čalúneným stelažom a úložným priestorom.

Je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a štýlový nábytok. Jej dizajn je moderný a elegantný, s čiernymi nohami, ktoré dodávajú posteľi jedinečný vzhľad. Čalúnený stelaž dodáva posteľi luxusný vzhľad a zároveň zabezpečuje maximálny komfort pri odpočinku.

Posteľ je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nohy sú nielen esteticky príťažlivé, ale aj odolné a stabilné. Drevený rám opierky je pevný a zároveň príjemný na dotyk. Navyše, posteľ ponúka úložný priestor, ktorý je ideálny pre uloženie posteľnej bielizne alebo sezónneho oblečenia.

Funkčnosť postele je ďalším veľkým plusom. Jej rozmery 182 x 114/123 x 239 cm sú ideálne pre väčšinu spální. Vďaka výške nôh 14 cm je pod posteľou dostatok priestoru pre úložný priestor. Matrac 180x200, ktorý je potrebný pre túto posteľ, nie je zahrnutý v cene, čo vám umožňuje vybrať si presne ten, ktorý vám najviac vyhovuje. A ak máte radi jednotný štýl, máme pre vás dobrú správu - sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Dizajn → Posteľ Branti je skutočným šperkom v každej spálni. Jej elegantný vzhľad a čierne kovové nožičky dodajú interiéru šmrnc a štýl.
  • Úložný priestor → Skriňa integrovaná do postele je ideálnym riešením pre tých, ktorí potrebujú ušetriť miesto. Môžete v nej skladovať posteľnú bielizeň, vankúše alebo sezónne oblečenie.
  • Konštrukcia → Drevená konštrukcia postele zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Je odolná voči poškodeniu a ľahko sa udržiava.
  • Veľkosť → Rozmery 182 x 114/123 x 239 cm sú ideálne pre matrac 180x200 cm, ktorý vám zabezpečí pohodlný spánok. Vďaka výške nožičiek 14 cm je posteľ ľahko prístupná aj pre ľudí s obmedzenou mobilitou.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 182 cm,

  • Výška: 114/123 cm,

  • Hĺbka: 239 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

mat

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

76 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

183 cm x 117 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

14,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

80 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

183 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-s-calunenym-rostom-a-uloznym-priestorom-branti---180x200--nohy-cierny-p-154012-1023-1023.html