Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do spálne, ktorá kombinuje pohodlie, funkčnosť a eleganciu? Predstavujeme vám posteľ Klabi s čalúneným roštom a úložným priestorom - 140x200, Nohy čierne.

Posteľ je dokonalým spojením štýlu a praktickosti. Jej jedinečný dizajn a čierne nohy pridávajú eleganciu do každej spálne. Čalúnený rošt a drevený rám opierky zaručujú maximálny komfort a dlhodobú životnosť.

Konštrukcia postele je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej pevnosť a stabilitu. Kovové nožičky sú nielen estetickým doplnkom, ale aj zvyšujú jej odolnosť. Navyše, posteľ disponuje úložným priestorom, ktorý vám umožní efektívne využitie miesta v spálni.

Posteľ Klabi je nielen krásna, ale aj mimoriadne praktická. Jej rozmery 159 x 129 x 224 cm sú ideálne pre matrac 140x200, ktorý však nie je zahrnutý v cene. Navyše, v ponuke nájdete aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, vďaka čomu môžete vytvoriť harmonický a vkusný interiér.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Čalúnený rošt a úložný priestor → Ponúka nielen pohodlný spánok, ale aj praktické riešenie pre skladovanie posteľnej bielizne alebo sezónnych odevov.
  • Robustná konštrukcia → Drevená konštrukcia postele je silná a odolná, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nohy v čiernej farbe pridávajú eleganciu a moderný vzhľad.
  • Veľkost a rozmery → S rozmery 159 x 129 x 224 cm je posteľ ideálna pre štandardné matrace o veľkosti 140x200 cm, ktoré nie sú zahrnuté v cene. Vďaka svojej veľkosti je ideálna pre páry alebo jednotlivcov, ktorí hľadajú viac priestoru na spanie.
  • Zhoda s ostatnými produktami → Posteľ je súčasťou kolekcie nábytku, ktorá zahŕňa aj iné kusy, takže môžete vytvoriť koordinovaný vzhľad vo svojej spálni.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 159 cm,

  • Výška: 129 cm,

  • Hĺbka: 224 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

mat

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

49 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

147 cm x 99 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

70 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

27 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

143 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-s-calunenym-rostom-a-uloznym-priestorom-klabi---140x200--nohy-cierny-p-153501-1023-1023.html