Opis výrobku

Hľadáte dokonalú čalúnenú posteľ so stelažom, ktorá by doplnila váš spálňový interiér? Spoznajte Brili 180x200, posteľ, ktorá spĺňa všetky vaše očakávania.

Táto posteľ je pravým potešením pre oči. Jej elegantné čalúnenie a moderný dizajn dodajú vašej spálni luxusný vzhľad. Čierna farba nožičiek z kovu tiež pridáva na jej sofistikovanosti.

Je nielen krásna, ale aj praktická. Jej rozmery 188 x 120 x 214 cm sú ideálne pre štandardné matrace 180x200 cm (nie sú zahrnuté v cene). Výška nožičiek 16 cm poskytuje dostatok priestoru pre úložné boxy alebo koše.

Ak hľadáte funkčnú a štýlovú posteľ, je tou pravou voľbou. Súčasťou ponuky sú aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete vytvoriť súrodý interiér. Spoznajte kvalitu a komfort s postelou Brili 180x200.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálov → Je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť. To znamená, že tento produkt bude slúžiť mnoho rokov bez potreby výmeny.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 188 x 120 x 214 cm je posteľ ideálna pre väčšinu spální. Je dostatočne veľká na to, aby poskytovala komfort, ale zároveň dostatočne kompaktná, aby sa zmestila do menších priestorov.
  • Štýlové prevedenie → Čierne kovové nožičky dodávajú posteli moderný a štýlový vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych typov interiéru. Tento produkt teda nielen poskytuje komfort a funkčnosť, ale aj estetickú hodnotu.
  • Možnosť doplnkov → Posteľ je súčasťou kolekcie, čo znamená, že je možné ju doplniť o ďalšie produkty z rovnakej rady. To umožňuje vytvoriť jednotný a harmonický vzhľad spálne.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 188 cm,

  • Výška: 120 cm,

  • Hĺbka: 214 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 16 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Hlavová opierka

rám z dreva

Rám

biela doska

Rám

drevo

Hlavová opierka

polyuretánová pena T25

Rošt

áno

drevený

áno

bez zdvíhacieho zariadenia

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

20 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

207 cm x 22 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

24 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

188 cm x 118 cm x 12 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

30 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

200 cm x 26 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-s-rostom-brili-180x200-p-155022-1023-1023.html