Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú posteľ do vašej spálne, ktorá kombinuje eleganciu a funkčnosť? Spoznajte posteľ Branti - 180x200, s úložným priestorom a zlatými nohami.

Produkt vás okamžite zaujme svojim sofistikovaným dizajnom. Zlaté nohy dodávajú posteli luxusný vzhľad, ktorý oživí akékoľvek prostredie. Čalúnenie v neutrálnom odtieni je ideálne pre akýkoľvek štýl interiéru - od moderného po klasický.

Posteľ Branti je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Kovové nohy sú nielen esteticky príťažlivé, ale aj extrémne odolné. Drevený rám opierky poskytuje pevnú podporu, zatiaľ čo veľký úložný priestor skrine ponúka dostatok miesta pre vaše posteľné prádlo alebo sezónne oblečenie.

Praktickosť tejto postele je zrejmá aj z jej rozmerov. S rozmery 206 x 114/123 x 247 cm sa ľahko zmestí do väčšiny spální, pričom výška nôh 14 cm umožňuje ľahké čistenie pod posteľou. Upozorňujeme, že matrac 180x200 nie je zahrnutý v cene, ale je možné ho dokúpiť samostatne. A ak sa vám páči tento štýl, máme pre vás aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ čalúnená do spálne → Luxusná a praktická voľba pre tých, ktorí hľadajú komfort a štýl. S veľkým úložným priestorom, môžete udržiavať svoju spálňu organizovanú a bez neporiadku.
  • Nohy zlaté → Zlaté nohy pridávajú štýlový dotyk, ktorý zvýrazňuje luxusný vzhľad postele. Sú vyrobené z kovu pre dlhú životnosť a stabilitu.
  • Prevedenie konštrukcia: drevo → Drevená konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a robustnosť postele. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a trvanlivý nábytok.
  • Rozmery: 206 x 114/123 x 247 → Veľkorysé rozmery postele sú ideálne pre pár, ktorý hľadá dostatok priestoru na spánok. S výškou nožičiek 14 cm, postel je na ideálnej výške pre pohodlné vstávanie a líhanie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 206 cm,

  • Výška: 114/123 cm,

  • Hĺbka: 247 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

82 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

201 cm x 112 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

86 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

30 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-s-uloznym-priestorom-branti---180x200--nohy-zlate-p-153999-1023-1023.html