Opis výrobku

Hľadáte dokonalú posteľ pre vašu spálňu, ktorá kombinuje pohodlie, štýl a funkčnosť? Predstavujeme vám čalúnenú posteľ Branti s úložným priestorom - 180x200, s čiernymi nohami.

Táto posteľ je nielen pohodlná, ale aj vizuálne atraktívna. Jej čalúnený dizajn pridáva luxusný dotyk do akejkoľvek spálne, zatiaľ čo čierne nohy z kovu pridávajú moderný kontrast. Jej rozmery 206 x 114/123 x 247 cm sú ideálne pre väčšinu spální.

Posteľ Branti je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nohy sú nielen štýlové, ale aj odolné. Drevený rám opierky je pevný a pohodlný na opieranie. Navyše, táto posteľ má úložný priestor, čo je ideálne na ukladanie posteľného prádla alebo sezónneho oblečenia.

Ale to nie je všetko. Táto posteľ je aj mimoriadne praktická. Je navrhnutá tak, aby sa do nej zmestil matrac o veľkosti 180x200 cm, ktorý nie je zahrnutý v cene. A ak hľadáte jednotný vzhľad pre vašu spálňu, sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlová a funkčná posteľ Branti → Táto posteľ, vďaka svojmu štýlovému dizajnu a funkčnosti, sa stane srdcom vašej spálne. Umožní vám nielen pohodlný spánok, ale aj skryté úložné priestory pre vaše veci.
  • Kvalitná konštrukcia → Posteľ je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nožičky v čiernej farbe dodávajú posteli moderný vzhľad a zaručujú jej stabilitu.
  • Veľké rozmery → S rozmermi 206 x 114/123 x 247 cm je táto posteľ ideálna pre tých, ktorí hľadajú veľkú a pohodlnú posteľ. Vhodný matrac nie je zahrnutý v cene, takže si môžete vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje.
  • Produkty z rovnakej kolekcie → Ak hľadáte jednotný štýl pre vašu spálňu, táto posteľ je súčasťou kolekcie, z ktorej si môžete vybrať aj ďalšie kusy nábytku.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 206 cm,

  • Výška: 114/123 cm,

  • Hĺbka: 247 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

mat

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

82 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

201 cm x 112 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

86 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

30 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-branti-s-uloznym-priestorom---180x200-cm---cierne-nozicky-p-153995-1023-1023.html