Opis výrobku

Hľadáte dokonalú policu do svojej modernej obývačky? Spoznajte produkt Marine 08 - tmavomodrá.

Tmavomodrá farba laminovanej dosky 16 mm pridáva štýl a eleganciu do každého interiéru. Jej minimalistický dizajn je ideálny pre moderné a trendy domovy, ktoré hľadajú jednoduché, ale funkčné riešenia.

Polica s rozmermi 120 x 23 x 22 cm poskytuje dostatok miesta na vystavenie vašich obľúbených dekorácií alebo kníh. ABS hrany zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.

Ak hľadáte praktickú a štylovú poličku, ktorá vám ušetrí miesto a zároveň bude slúžiť ako skvelý dizajnový prvok, Marine 08 je tou pravou voľbou. S jej pomocou môžete vytvoriť útulný kútik, ktorý odráža váš jedinečný štýl.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľké rozmery → s rozmermi 120 x 23 x 22 cm táto polica ponúka dostatok priestoru na umiestnenie vašich obľúbených kníh, fotografií alebo dekorácií. Táto polica vám umožní využiť priestor vo vašej obývačke.
  • Tmavomodré prevedenie → polica s tmavomodrým prevedením pridáva moderný a elegantný dotyk do vašej obývačky. Farebné prevedenie je ideálne pre tých, ktorí hľadajú jedinečný a výrazný kúsok nábytku.
  • Laminovaná doska → korpus je vyrobený zo 16 mm laminovanej dosky, ktorá je známa svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Tento materiál je tiež ľahko udržiavateľný, čo znamená, že vaša polica bude vždy vyzerať ako nová.
  • ABS hrana → ABS hrana zabezpečuje, že vaša polica bude odolávať bežnému opotrebeniu. Tento materiál je tiež odolný voči poškriabaniu, takže vaša polica zostane krásna aj po rokoch používania.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 120 cm,

  • Výška: 23 cm,

  • Hĺbka: 22 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

tmavomodrá

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

Prevedenie

Hrany

ABS

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

29 cm x 136 cm x 5 cm

Hodnotenie zákazníkov

/polica-marine-08---tmavomodra---120-cm-p-152929-1064-1064.html