Opis výrobku

Hľadáte dokonalú závesnú poličku do vašej obývačky? Predstavujeme vám produkt Arcano 138 cm - dub artisan / šedý grafit.

Táto polička je kombináciou farieb dub artisan a šedý grafit. Jej dizajn a farebné prevedenie korpusu sa skvele hodí do každého interiéru a dodá mu jedinečný a moderný vzhľad.

Policu Arcano charakterizuje vysoká kvalita spracovania. Je vyrobená z 16 mm laminovanej dosky, čo zaručuje jej odolnosť a dlhú životnosť. ABS hrany zvyšujú jej odolnosť proti poškodeniu a zároveň pridávajú estetický vzhľad.

Funkčnosť tejto poličky je tiež významným faktorom. S jej rozmermi 138 x 20 x 20 cm ponúka dostatok miesta na uloženie kníh, dekorácií alebo iných predmetov. Je praktická, jednoduchá a zároveň elegantná, čo ju robí ideálnou voľbou pre každý domov.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Estetický vzhľad → Polica Arcano je skutočným skvostom. Kombinácia farieb dub artisan a šedý grafit dodáva každej miestnosti šmrnc a moderný vzhľad. Vaša obývačka alebo pracovná izba získa nový rozmer.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 138 x 20 x 20 cm polica ponúka dostatok miesta na knihy, dekorácie alebo iné predmety. Je ideálna pre malé priestory, kde je potrebné maximálne využiť každý centimeter.
  • Kvalitné prevedenie → Táto polica je vyrobená z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, čo zaručuje jej pevnosť a dlhú životnosť. ABS hrany zvyšujú odolnosť proti poškodeniu a zabezpečujú dlhotrvajúci vzhľad.
  • Univerzálnosť → Či už hľadáte policu do obývačky, spálne alebo kancelárie, Arcano sa hodí do akéhokoľvek interiéru vďaka svojej univerzálnej farbe a dizajnu. Je ideálna pre tých, ktorí hľadajú funkčné a estetické riešenie pre svoju domácnosť.

 

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 138 cm,

  • Výška: 20 cm,

  • Hĺbka: 20 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

grafit

Farebné prevedenie korpusu

dub artisan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

nie

Ďalšie vlastnosti

Vyžaduje sa upevnenie na stenu

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/polica-arcano-138-cm---dub-artisan---sedy-grafit-p-157050-1064-1064.html