Opis výrobku

Hľadáte dokonalú pohovku? Spoznajte výrobok Wiktor II.

Táto rozkladacia pohovka prinesie do vášho interiéru štýlový a moderný vzhľad. Jej široké rozmery (204 x 87 x 94) a elegantné prevedenie z dreva zaručujú, že sa stane dominantou každého priestoru. A navyše, jej neutrálna farba sa hodí k akémukoľvek interiéru.

Wiktor II nie je len o vzhľade. Jej konštrukcia z dreva a sedadlo z polyuretánovej peny T30 zaručujú dlhú životnosť a maximálny komfort. A to nie je všetko - táto pohovka má aj praktický úložný priestor, ktorý oceníte napr. pri ukladaní posteľnej bielizne.

Je nielen pohodlná a štýlová, ale aj praktická. Vďaka rozmerom spacej plochy (195 x 116) sa z nej v momente stane plnohodnotná posteľ pre dvoch. Takže či už hľadáte pohovku na sedenie alebo gauč na spanie, Wiktor II je tou správnou voľbou.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlný rozmer → Pohovka Wiktor II s rozmermi 204 x 87 x 94 cm je ideálna pre väčšinu obývacích izieb, poskytuje dostatok miesta na sedenie a zároveň nezaberie príliš veľa priestoru.
  • Kvalitná konštrukcia → Drevená konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a stabilitu, zatiaľ čo polyuretánová pena T30 v sedadle poskytuje vynikajúce pohodlie a podporu.
  • Praktický úložný priestor → Box pod sedadlom je ideálnym miestom na uschovanie vankúšov, dek, alebo iných predmetov, ktoré chcete mať po ruke.
  • Všestranná pohovka → Pohovka Wiktor II je nielen pohodlným miestom na sedenie, ale aj praktickým lôžkom s rozkladacou plochou o rozmere 195 x 116 cm, ktoré poskytne vynikajúce miesto na spanie pre hostí.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 204 cm,

  • Výška: 87 cm,

  • Hĺbka: 94 cm,

  • Spacia plocha: 195 x 116 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie drevených prvkov

voliteľné

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Boky

drevené

Rozkladanie

áno

systém Klik-Klak

úložný priestor

Rozmery

175/18/79 cm

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

nie

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/pohovka-wiktor-ii---204-cm-p-22071-1634-1634.html