Opis výrobku

Hľadáte dokonalý gauč pre váš moderný obývačku? Spoznajte Pohovku Valma s funkciou spania - granátová zamat Velluto 25 Navy.

Gauč je skutočným očarujúcim kúskom, ktorý prinesie luxus a eleganciu do vášho priestoru. Jeho námornícka modrá farba a velúrový povrch dodávajú sofistikovaný vzhľad, zatiaľ čo jeho masívne drevené nožičky pridávajú robustný dotyk.

Pohovka je nielen vizuálne príťažlivá, ale aj mimoriadne funkčná. Je vybavená polyuretánovou penou pre maximálne pohodlie a systémom rozkladania DL pre ľahké a rýchle premenenie na posteľ. Okrem toho obsahuje aj úložný priestor, ktorý je ideálny pre ukladanie posteľnej bielizne alebo iných drobností.

Čo robí Pohovku Valma výnimočnou, je jej multifunkčnosť. Môže slúžiť ako pohodlné sedadlo počas dňa a ako útulná posteľ v noci. S jej šírkou 200 cm a hĺbkou 140 cm, ponúka dostatok miesta pre relaxáciu alebo spánok. Navyše, vďaka odnímateľným vankúšom môžete ľahko upraviť jej tvar a komfort podľa vašich potrieb.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia: drevo → Pohovka je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Tento nábytok je investíciou na roky.
  • Funkcia spania: DL → Je nielen pohodlným miestom na sedenie, ale aj praktickou posteľou pre hostí. Rozkladací systém DL je jednoduchý a rýchly na použitie.
  • Úložný priestor: skriňa → Pohovka Valma ponúka navyše úložný priestor v podobe skrine, ktorý umožňuje uschovať deky, vankúše alebo hry. Udržujte svoj obývací priestor vždy uprataný.
  • Poťahová látka a farba: Velluto 25, námornícka modrá → Je potiahnutá luxusným a mäkkým velúrom v námorníckej modrej farbe. Táto kombinácia dodáva nábytku štýlový a elegantný vzhľad, ktorý oživí každý interiér.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 244 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 102 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 140 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

  • Výška nožičiek: 16 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Velluto 25

Farba

námornícka modrá

Skupina

velúr

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Konštrukcia

preglejka

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Sedadlo

polyuretánová pena

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Druh vankúša

odnímateľný

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

45 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

86 cm x 32 cm x 204 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

48 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

63 cm x 60 cm x 204 cm

Hodnotenie zákazníkov

/pohovka-valma-rozkladacia---tmavomodra-zamat-velluto-25-navy-p-158625-1634-1634.html