Opis výrobku

Hľadáte ideálnu pohovku, ktorá zároveň slúži ako posteľ pre vaše moderné obývacie izby? Predstavujeme vám Pohovku Valma s funkciou spania - béžový zamat Velluto 2 Beige.

Je nielen krásna, ale aj výnimočne pohodlná. Jej béžový zamatový potah dodáva eleganciu a luxus, ktorý upúta každé oko. Jej krémová farba je ideálna pre akýkoľvek interiér a jej velúrová textúra je príjemná na dotyk.

Pohovka má drevenú konštrukciu a nohy z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Jej sedadlo s vlnitými pružinami a výškou sedáka 45 cm poskytuje optimálny komfort. Pohovka má rozkladací systém DL, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle zmeny.

Nie je len o komforte a dizajne, je aj veľmi praktická. Jej rozmery sú 244 x 92 x 102 cm, čo z nej robí ideálny kus nábytku pre akýkoľvek priestor. Má tiež úložný priestor a odnímateľný vankúš, čo z nej robí skutočne multifunkčný kus nábytku. Spací priestor má rozmery 140 x 200 cm, čo zaručuje pohodlný spánok.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktická funkcia spania → Pohovka je nielen pohodlným miestom na sedenie počas dňa, ale aj pohodlným lôžkom na spanie v noci. Ideálna pre návštevy, ktoré sa rozhodnú zostať cez noc.
  • Vysoká kvalita materiálov → Konštrukcia z masívneho dreva a vlnité pružiny v sedadle zaručujú dlhú životnosť a odolnosť pohovky. Povrchová látka je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava.
  • Úložný priestor → Je vybavená praktickou skriňou pre úložný priestor. Ideálne miesto na uloženie posteľnej bielizne alebo iných potrebných vecí.
  • Výnimočný dizajn → Vyniká svojím elegantným a moderným dizajnom. Krémová farba a velúrový povrch dodávajú interiéru luxusný vzhľad.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 244 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 102 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 140 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

  • Výška nožičiek: 16 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Velluto 2 Beige

Farba

krémová

Skupina

velúr

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Sedadlo

polyuretánová pena

Konštrukcia

preglejka

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Druh vankúša

odnímateľný

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

45 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

86 cm x 32 cm x 204 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

48 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

63 cm x 60 cm x 204 cm

Hodnotenie zákazníkov

/pohovka-valma-rozkladacia---bezovy-zamat-velluto-2-beige-p-158627-1634-1634.html